Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el a fültágítást?

Hogyan kezdjem el a fültágítást?

Figyelt kérdés

Már 1 éve nagyon szeretnék mert nagyon tetszik. Én 6mm-eset szeretnék, de olyanom nem lehet, ezért kisebb lesz. Megpróbálom magamnak kitágítani, vagy úgy hogy az egyik fülbevalómat körültekerem cellux-szal, hogy vastagabb legyen, vagy 2mm-es fütágítóval kezdem és megyek 1mm-enként, de nem tudom hogy bele fog-e férni a következő milliméter.

(Haszontalan kommenteket nem kérek köszi.)

2016. ápr. 8. 16:28
 1/3 anonim válasza:
Szia Nekem mikor kicsi volt először infúziós tűnek a műanyag részét hagytuk benne, aztán egy vékonyabb nyalóka pálcikából levágtam egy kis darabot, annak kihegyesíteni a végét azt belenyomni, vagy esetleg tollbetétet Ugyanígy. De a celluxszal is szórakozhatsz :D aztán vehetsz bele egy kisebb csigát,azt meg fokozatosan nyomod bele ahogy érzed. Marhán fog fájni, de sok sikert hozzá.😊 nekem 45mm volt a legnagyobb.
2016. ápr. 8. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt pont nem akartam hogy fájjon.😖 De a sima fulbevalotol is kivérzett párszor az egyik. Csakhogy fultisztitoval a fulemben nem mehetek sehova, ezért megyek inkább fultagitoval millimeterenkent.
2016. ápr. 9. 10:25
 3/3 anonim válasza:

Mindenképp fájni fog. 😃 Még emlékeim szerint a kezdetekben fájt a leginkább. 😃 De lehet venni ilyen pici méretben csigát is párszáz forintért.

[link]

2016. ápr. 9. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!