Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítást hogyan kezdjem?...

Fültágítást hogyan kezdjem? (lent)

Figyelt kérdés

Vettem egy 5 mm es fültágítót.

elsőnek fogpiszkálót alkalmazok majd, fültisztítót,majd toll betét,stb.De amikor átnyomtam a fogpiszkálót mit tegyek a helyére,vagy meddig hadjam bent?

2010. szept. 20. 07:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok okoskodni, de a legegyszerűbb ha vennél egy kezdő tágítókészletet. Nem olyan drága, és egyrészt jól el vannak találva a méretek, másrészt esztétikusabb.

20L

2010. szept. 20. 07:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én valahol ugy hallottam, hogy ha már nemfáj és normálisan körbetudod forgatni akkor cseréld 1-2 hét kb.
2010. szept. 20. 15:08
 3/6 A kérdező kommentje:
1 hétig hadjam bent a fogpiszkálót?:D
2010. szept. 20. 15:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert nem akarok sietni mindig csak 2-3 mm haladok előre.
2010. szept. 20. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok 0.5 mm el
2010. szept. 20. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen hagyd bent addig amíg nem raksz bele nagyobbat.

Ha kiveszed rövid időn belül össze fog húzodni.

Am bármit rakhatsz a füledbe...

Mongyuk egyszer láttam 1fiút aki tamponnal tágította a fülét. Na az elég vicces volt. Konkrétan ránéztem, és hangosan felvihogtam az utcán. Mindenki nézte kiez a gyp-s aki ien hangosan röhög. XXD

2010. szept. 21. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!