Testképzavar ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
173cm vagyok és 47-50 kiló közt váltakozik a súlyom, mindig kövérnek látom magam. A szüleim/barátaim belémverték hogy nem vagyok normális és hogy szörnyen vékony vagyok, és belátom én is. Belátom tényleg, de ettől függetlenül annak érzem magam. Menjek el orvoshoz? Vagy mit csináljak hogy elfogadjam a testemet úgy, ahogy van?
Köszönöm!
17/L
2016. márc. 30. 17:30
1/1 anonim válasza:
Igen, menj szakemberhez, segíthet. Keress fel elsősorban egy pszichológust, és ha ő szükségesnek ítéli, akkor érdemes pszichiáterhez menned. Ha nem tudsz kikerülni ebből a helyzetből, annak nagyon komoly következményei lehetnek az egészségedre nézve, akár bele is halhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!