Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS. Nagyon rosszul érzem...

SOS. Nagyon rosszul érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most kicsit jobb azért tudok írni. 3 napja nem vettem be az antidepresszánst( nem tudtam kiváltani). Iszonyatosan szédülök,villámütésszerű érzés van a fejemben. A buszon egy órája mikor jöttem haza a munkából azt hittem sírva fakadok,annyira émelyegtem :( Hallucinálok( apróságokpl hullámzik az ajtó,félreértem amit mondanak),nagyobbat ver a szívem az ilyen szédülések alkalmával. Mit csináljak holnapig? iszonyatos inkább meghalnék annyira kellemetlen érzés.
2016. márc. 30. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ég egy adta világon semmi bajod nincs, tiszta fejjel ezt te is tudnád: elvonási tüneteid vannak, épp tisztul kifelé a drog a szervezetedből. Ráadásul ráparáztál a tünetekre, s mint minden drogfüggő, te is túldramatizálod. Most mondanám, hogy gondolkozz el azon, hogy mit művel veled az orvosod, mit tesz veled ez a szer, amit felír neked... de felesleges, tudom, hogy reszketsz a következő adagodért. Kár érted.
2016. márc. 30. 01:04
 2/4 A kérdező kommentje:
jézus mária,nagyon nem kellemes érzés szédülni szerintem ez nem vicces egyáltalán :(
2016. márc. 30. 01:08
 3/4 Kovács Lászó válasza:
Nyilván valami escitalopram vagy ilyesmit szedsz. Ezekkel vigyázni kell, nem lehet hirtelen abbahagyni, csak fokozatosan úgy tudom. Kérdezd meg az orvost!!!
2016. márc. 30. 07:36
 4/4 A kérdező kommentje:
paroxetin elvileg erősebb nála,de már kiváltottam a gyógyszert és jól vagyok :)
2016. márc. 30. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!