Nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek? Lázas vagyok,25 fokos szobában, betekarózva, de reszketek.
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 14:56
1/19 anonim válasza:
Vegyél be egy Rubophen tablettát és maradj ágyban, igyál forró mézes teát, vagy egyél egy jó csípős húslevest, mindkettő kicsit felmelegít majd. Húzz zoknit a lábadra.
2/19 anonim válasza:
Egyél forrót, meg maradj ágyban esetleg takarózz be még jobban, had menjen feljebb a lázad...okos tanács tényleg.
Inkább vegyél egy hűsítő fürdőt, beülsz langyos vízbe utána lassan elkezded hűteni.
3/19 anonim válasza:
Ha nem megy 39 fölé a láz, akkor igenis hasznos, mivel felveszi a harcot a kórokozókkal.
4/19 anonim válasza:
Igen okos tanács a hideg fürdőzés!:) Igaz bele halhat, de komolyan ez a jó tanácsod. A 42 fokos lázt kell drasztikusan hüteni, mert akkor már tényleg baj van. A szervezet azért emeli a hömérsékletet, mert a baci virust így tudja megölni. Inkább inhaláljon takarozzón be még jobban. Fórró tea c vitamin D vitamin kutya baja se lesz utána.
5/19 anonim válasza:
Rázza a hideg, reszket, és még vegyen hűtőfürdőt? :-)
6/19 anonim válasza:
Nem jeges vízbe kell ugrani idióta :D
7/19 anonim válasza:
Olvass utána vagy kérdezz orvost...mint mondtam nem jeges vízbe kell bele ugrani és a reszketés is azért van, mert a teste így próbál a hő ellen küzdeni...
8/19 anonim válasza:
Majd a hidegrázás után megy fel magasra a lázad, de ez általában csak első nap van, holnap már jobb lesz, legalábbis nekem így szokott lenni. Ilyenkor legjobb a fekvés, és a teázás. Mézes citromos tea.
9/19 anonim válasza:
Szegénykém sajnállak :( Én is beteg vagyok már napok óta küzdök a megfázással nekem is volt hőemelkedésem egyfolytába folyik az orrom és nem múlik el,hólyagok vannak a számban,gyengének érzem magam stb. Ilyenkor egy meleg fürdő tesz jót igazán egy bögre teával majd irány az ágy. Lázat mérj,mert 39 fok felett tényleg hűteni kell magadat. Jobbulást.
10/19 anonim válasza:
Csak addig fázol, amíg megy fel a lázad, miután elérte a tetőpontot meleged lesz, és szakadni fog rólad a víz. Akkor vegyél hűtőfürdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!