Azt halottam hogy ha valaki 40 fokos vizben vagy melegebbe fürdik legalább 45 percig akkor utána nem lesz ondoja ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 23:35
1/11 A kérdező kommentje:
legalább 2 napig.
2010. dec. 4. 23:35
2/11 Egyszerű huszonéves válasza:
Én ezt úgy hallottam, hogy akkor lelassulnak a spermák.
Tanárnőm mesélte, h egy pasi nem nagyon akart gyereket és mindig forró fürdőt vett szex előtt. Jóideig nem lett baba. Aztán 1x elmaradt a fürdőzés és lett baba. De, hogy tényleg csak véletlen volt, ki tudja?!
22/N
3/11 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy a spermák elpusztulnak a meleg víz miatt, ondó azért még lesz. Viszont ne így akarj védekezni, mert akkor a következő kérdésed az lesz, hogy végzik az abortuszt.
4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszok , biztos nem igy fogom csinálni csak kiváncsi voltam hogy igaz lehet e.
2010. dec. 5. 00:16
5/11 anonim válasza:
A meleg nincs jó hatással a spermiumokra, ezért van a here a herezacskóban, és nem a testben, mivel a testnél pár fokkal hűvösebb hőmérséklet szükséges. 18/L
7/11 anonim válasza:
Utolsónak: nem azért de ez minden gimnáziumi biológia könyvben benne van. Ezen nem lenne szabad meglepődni...
8/11 anonim válasza:
Jólvan, csak figyeltem órán:D Érdekes téma ez:)
9/11 SZEB válasza:
ondód lesz, de a termékenységedre hosszú távon ártalmas lehet, ha a herék sokat vannak magasabb hőmérsékletű közegben. Ugyanígy nem szerencsés nagyon szoros alsónadrág viselése sem. A spermiumok számát és sebességét befolyásolja károsan.
10/11 anonim válasza:
Hát, ha a meleg fürdö árt, akkor gyerekvállalás elött meg ülj jeges vízbe - akkor biztosan termékenyebb leszel...
ennyi marhaságot hogyan lehet ide írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!