Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A védőnő megalázott, mit...

A védőnő megalázott, mit tegyek? 16/F

Figyelt kérdés

Második félévben új iskolába kerültem, ezért csak most kezdem megszokni az új osztályomat, iskolámat. Sajnos eléggé kövér vagyok, 176cm és 91kg, ezért előre féltem a vizsgálattól. Pénteken mindenkit behívtak a védőnőhöz. Kettesével mentünk be és csak alsónadrág lehetett rajtunk. Amikor bementünk és meglátott a védőnő azt mondta a kolléganőjének, hogy ,,kezdjük a csüngőhasúval". Pont olyannal voltam párba, aki eléggé bunkó és hangosan elkezdett nevetni. Aztán megkérdezte tőlem, hogy mit sportolok. Mondtam neki, hogy semmit és erre nagyon dühös lett. Azt mondta, hogy szégyelljem meg, hogy ilyen fiatalon ennyire elhagytam magamat. Aztán rámutatott hasamra, majd megjegyezte, hogy alig látszik tőle az alsógatyám. A kolléganője mondta, hogy állja rá a mérlegre, közben a másik srác ott leskelődött, hogy hány kiló vagyok. Utána vérnyomás mérés és mindenféle vizsgálat után (amik eltérést nem mutattak) mondta a védőnő, hogy haladék nélkül kezdje el sportolni, mert ki sem látszok a hajból, majd kijelentette, hogy kedden (amikor az iskolaorvos is vele lesz) jöjjek el egyedül, hogy alaposabban megvizsgáljanak, mert nem hiszi el, hogy ekkora súlyfölöslegnél minden értékem normális és egészséges vagyok.

Természetesen az osztálytársam mindent részletesen elmesélt mindenkinek, de szerencsére sokan megvédtek, ami nagyon jó esett. Eléggé érzékeny vagyok és nagyon megviselt amit a védőnő mondott és már most félek a keddtől. Tudom, hogy részben igaza van, de szerintem ez kulturáltan is megtehette volna. Szerintetek elmenjek kedden? Nagyon félek, hogy megint meg fog alázni.

2016. márc. 20. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha en ilyen kover lennek, akkor addig futnek a haz korul, amig le nem fogyok!

Szerintem minden egeszseges, normális ember így gondolkozik! Aki pedig ezt a disznot vedi (aki lepontozz) az pedig szegyelje magat, nem patyolgatni kell, hanem ösztönözni a sulya leadasara!

2016. márc. 21. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia. Én is kb. ugyanolyan adatokkal rendelkezem, mint te:

175 cm, kb. 88 kg (nem bízom a mérlegekben, az otthoni elég pontatlan, az iskolai még rosszabb) Tavaly elkezdtem kondiba járni, sajnos most kimaradt jópár kondizós alkalom, de szerintem látszanak rajtam a változások. Tavaly a vércukorszintem hibahatáron belül eltért, kaptam egy csillagot. Alig szálltak le rólam az orvosok. Nekünk múlt héten volt védőnős izé. Nekem is mondták, hogy túlsúly blablabla, én hülye elmondtam, hogy szemüvegem van (géphez leginkább), és ba**ogattak, hogy miért nem hordom mindig... Nem akartam mondani, hogy nem arra van tervezve, ba**od! xD A vérnyomásom miatt se hagytak békén, ami valóban magas volt, mert ideges voltam (150 körül?), de miután kikerültem a rendelőből, szerintem már a 180-at verdeste. Nem érdemes ezzel foglalkozni.

"de szerencsére sokan megvédtek" Akkor nincs semmi baj. Bírnak téged a társaid. Semmi nagyobb baj nincsen.

2016. márc. 21. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:

#11 Ez tök jó, hogy számok alapján ítélkezel. Vannak testalkatok. Vannak a full gebe csávók, akik nem szeretnék bevallani, de vastagabbak szeretnének lenni, ezért zabálnak minden sz**rt, izomnövelő izéket esznek...

És vannak azok, amilyenek vagyunk a kérdezővel. Én pl. se túl sokat, se túl keveset nem eszem, ahogy tudok, igyekszem az egészséges étkezésre, sportolok is, ennyi. Így vagyok 88 kiló. És???

2016. márc. 21. 21:24
 14/16 anonim válasza:

Van ilyen...

Mi mást mondhatnék?

A sok-sok választ meg a te replikádat is azért olvastam el, mert nemrégen kezdtem el fogyókúrázni.

Az orvos az itteni vizsgálaton kb. ugyanezt elmondta nekem is. (amúgy a védőnőnek is teljesen igaza volt, csak a beszólást kellett volna mellőzni)

Kezdetben bele akartam vágni az edzésbe, de már csak dacból sem voltam hajlandó. Akaraterő és tettkészség kell. A tanulás mögé nem bújhatsz örökre. Ne gondold, hogy mások örökké ki fognak állni melletted. Idővel magadat kell megvédened. Remélem sikerül a diéta/edzés:)

2016. márc. 21. 23:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Hihetetlenul bunkok tudnak lenni a vedonok, alapbol nem tehetne meg hogy tobbesevel behiv es levetkoztet. En ezert kozoltem a vedonovel gimi masodik évében, miutan folyton kuldozgettek ertem hogy mar csak én nem voltam vizsgálaton, hogy ez igy is marad, én köszönöm nem kerek belole. Eloszor kiakadtam pampogtak, megis mit kepzelek, mibe telne nekem (amugy sincs semmi értelme, ott a háziorvos, koszi szepen, nem kerek a csoportos megalaztatasbol-minket lányokat Mindenkit egyszerre hivtak be egyszal bugyiban-). Meg azzal is megfenyegettek hogy emiatt nem fog ak felvenni egyetemre. Vegul alairattak velem egy papirt, es annyi. Most meg láss csudát egyetemista vagyok hahaha :D
2016. máj. 2. 02:18
 16/16 anonim válasza:
Mi egy féreg az a nő. Én szétverném. 21/L
2016. szept. 22. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!