Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha már egy...

Mit csináljak, ha már egy hete fáj a térdem a futástól?

Figyelt kérdés
Egy hete reggel elmentem futni, délutánra alig bírtam lábra állni. Mostanra már csak a bal térdem fáj: lüktet, ha megnyomom fáj. Diclac géllel kezelem naponta többször :/
2016. márc. 20. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Orvos

A jövőben még normális cipő és edzésterv

2016. márc. 20. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Amíg eljutsz szakorvoshoz, kezeld hillvital géllel és éjjelre ugyanazzal borogasd.
2016. márc. 21. 06:51
 3/3 anonim válasza:

Nem mindegy , hogy hol fáj.

Gyakori térdfájdalomra is 2 féle tapasz van függve attól, hogy melly pontokon fájós a térded. Nekem az edzések előtt ,alatt és után is sok helyen szokott fájni még a térd alatt is a lábam.

Mivel olyan pontokon fáj , ahol az edzőm szerint nincs "semmi" , masz tapaszt használok. Mikor fennt van a lábamin, ahol a tapasz van ott nem fáj a lábam.

A masz tapasz görcsökre jó, a másik a kineziológiai tapasz ficamra , húzódásra stb. sportsérülésre ajánlott.

Ezen kívül ha a futás újítja ki a fájdalmat továbbra is, jó ellenszer a porcerősítő és feketenadálytő , illetve sportkrém.

2016. márc. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!