Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Stressztől van?

Stressztől van?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok 2 gyerkőc anyukája. Fél éve tartó folyamatosan újból vissza térő hányingerrel, nyaki szorító érzéssel és mellkasi nyomó érzéssel küzdök. Havonta kB 1-2 hétig tart ez az egész, majd megszűnik vagy éppen alig észlelhető. EKG, gyomor tükrözés, vérvétel, hasi uh, megvolt. Nem találtak semmit. Enyhe refluxot állapitottak meg. Arra szedem a savlekötőt.

Eléggé stresszes vagyok. Minden stresszes dolgot érzékenyen élek meg. Keveset alszok. Már a sok rosszullét lelkileg is megvisel így lassan depressziós is leszek.. Sokat sírok. :/

Van más is aki így van mint én?

2016. márc. 20. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem a stressztől és kimerültségtől pszichés köhögésem szokott lenni. Nekem más ember szokta okozni a streszt. Például volt a társasházi szomszéd lakásban egy albérlő család, akik napi 24 órában veszekedtek és a két gyerekük is mindig hangoskodott. Az egész földszint lakói kimerültek tőlük.

Amikor sokáig köhögök pszichésen, akkor testi bajok is meg szoktak jelenni, például reflux. Valamint az immunrendszerem is legyengül. Nekem csak a kiváltó ok megszüntetése szokott segíteni. Például amikor az említett család elköltözött, egyből megszűnt a köhögésem. De már volt olyan hosszan tartó és erős pszichogén köhögésem hogy majdnem tanyára vagy külföldre akartam menekülni. Tehát ahol a kiváltó ok nincs jelen. De jól kialudtam magam, az idegesítő embereket meg kirúgtam életemből és mégsem kellett "menekülnöm" hanem megszűnt a köhögés.

2016. márc. 20. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!