Az elobb a nyakamba ontottek forrasban Levi Bizet, elegge piros meg kicsit dudorodik. Ez maradando lesz?
én a két lábfejemet forráztam le hólyagosra évekkel ezelőtt. aloevera virággal borogattam- a levelét ketté vágtam és a húsos részével
borogattam. kb 14 nap után úgy eltűnt a nyoma, hogy a mai napig sem látszik a nyoma. még akkor sem, ha meleg vízben áztatom a lában. próbáld ki.
Mar 23 vagyok...
Aztmondja Mar; szeret.és nekinjobban faj.. Mondon haha. Akkor probald ki magadon a vizet....
öcsém ért hozzá, megnézte és szerinte az a hólyag, másodfokú égési sérülés, nagyobb területen
nem basok ki vele,
csak is kenem be, ha elmúlik el, ha nem, nem. egyel több nyoma lesz a testemen, hogy az ember mire képes a családjával.. de csak ott, mert a családján kívül más emberrel szemben már fullra be van xarva... csak a szeretteivel mer keménykeedni. ilyen egy gyáva ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!