Mitől fájhat a fejem állandóan?
Figyelt kérdés
Rendszeresen,szó szerint mindennap (ritka mikor nem) fáj a fejem. Van hogy tompán de általában élesen. Frontérzékenységre tippelek de ez már elég régóta történik úgyhogy nemtudom mire gondoljak már. Folyadékot naponta tudom h. minimum 2 litert megkénne inni de én kb. 1 litert szoktam. Néhány éve elmentem ezt kivizsgáltatni hátha gond van. Vért vettek és azt mondták nincs semmi bajom. Algopirint szoktam szedni meg néha algoflexet de legtöbbször nem hatnak egyáltalán. Szinte már naponta veszem be. Van hogy 1 nap 2x is. Reggel meg este. Nemtudom mitévő legyek. Anyumnak is mindig mondom hogy fáj a fejem de egyszerűen úgy veszem észre hogy nem érdekli. Mert kifogásokat talál. Hogy biztos nem ittam eleget,vagy nem ettem,vagy fáradt vagyok,sokat ülök a gépnél (pedig csak néhány órát)és ez így megy mindig stb. 17/L2010. ápr. 1. 22:41
11/16 anonim válasza:
Még az előző vagyok. Ha szemüveget kéne hordanod, és nem hordod, akkor ne csodálkozz, hogy fáj a fejed! És azon se, hogy az iskolához kötődik, mivel ott kell a legtöbbet írni és olvasni. Mitől lennél már nevetség tárgya? Rengeteg ember hord szemüveget. Szerintem inkább az a súlyos, ha valaki nem hordja a saját egészsége érdekében, azután meg panaszkodik. Aki kinevet a szemüvegért, az buta ember, és nem méltó a figyelmedre. Nehogy már ilyenek miatt tedd tönkre hosszú távon az egészségedet!
12/16 anonim válasza:
Szia. Én is ugyanígy vagyok. Állandóan fáj a fejem. Én is voltam már mindenféle kivizsgáláson, de minden leletem negatív (ami persze jó).
Mikor befejeztem a sulit, lediplomáztam, láss csodát mintha elvágták volna a fejfájást. Még az őszi influenza szerűt sem kaptam el, pedig minden évben szenvedtem vele.
Azonban a munkahelyem jó ideje nagyon stresszes. Ismét visszatért a fejfájásom és az alvászavarok.
Ha nincs testi problémád, akkor valószínű tényleg a stressz okozza a fejfájást.
13/16 anonim válasza:
nem is kell tovább keresni akkor a problémádat. kellene a szemüveg de nem hordod... ne csodálkozz h fáj a fejed. hányas lencséid vannak? azon meg h hülyén áll lehet orvosolni egy másik szemüveggel. ha meg nem úgy álltok h tudtok venni új szemüveget akkor legalább a suliban hordjad órákra.
14/16 anonim válasza:
Manapság szerintem majdnem mindenkinek jól áll a szemüveg. Csak meg kell találni a megfelelő formát.
15/16 anonim válasza:
Semmi más tünet nincs?
A szorongás ritka, hogy csak és kizárólag 1-et produkáljon. Úgyhogy nem biztos, hogy az lesz az ok.
16/16 A kérdező kommentje:
Igazság szerint a dolgok úgy történnek jelenleg az életemben h. ugye van a suli és+gyakorlat. 1 hét ez 1 hét az. Szakmát tanulok... És ha suliba kell mennem vagy ott vagyok ugyanez gyakorlati helyen is akkor rettentően fáj a fejem szinte alíg tudok bármit is csinálni annyira fáj és egyszerűen semmi gyógyszer nem hat. Na de ha viszont egyik helyen sem vagyok hanem csak kikapcsolódok,legyen az bármi,semmi bajom nincs. Nem fáj a fejem,nem émelygek,nincs rossz kedvem. Semmi. Én stresszre tippelek de igazából nem is tudom. Bár mint írtam pár éve egy teljes vérképet krétünk és minden negatív volt. Annyi talán h. a vasam nem pont annyi volt mint amennyinek kéne lennie. Hanem nagyon picit kevesebb. Nemtudom már h. mennyi volt. De azt tudom h. azt mondták igazából nem kell ezzel foglalkoznom.
2010. ápr. 7. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!