Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a fejem állandóan?

Mitől fájhat a fejem állandóan?

Figyelt kérdés
Rendszeresen,szó szerint mindennap (ritka mikor nem) fáj a fejem. Van hogy tompán de általában élesen. Frontérzékenységre tippelek de ez már elég régóta történik úgyhogy nemtudom mire gondoljak már. Folyadékot naponta tudom h. minimum 2 litert megkénne inni de én kb. 1 litert szoktam. Néhány éve elmentem ezt kivizsgáltatni hátha gond van. Vért vettek és azt mondták nincs semmi bajom. Algopirint szoktam szedni meg néha algoflexet de legtöbbször nem hatnak egyáltalán. Szinte már naponta veszem be. Van hogy 1 nap 2x is. Reggel meg este. Nemtudom mitévő legyek. Anyumnak is mindig mondom hogy fáj a fejem de egyszerűen úgy veszem észre hogy nem érdekli. Mert kifogásokat talál. Hogy biztos nem ittam eleget,vagy nem ettem,vagy fáradt vagyok,sokat ülök a gépnél (pedig csak néhány órát)és ez így megy mindig stb. 17/L
2010. ápr. 1. 22:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hacsak nem valami teljesen triviális oka van, szinte teljesen reménytelen kideríteni, az a helyzet.

Pontosabban lehet kb 173 oka, de az ember a 21. vizsgálat után feladja a keresést.

Néhány dolgot azért kizárhatsz, ha már egyszer próbálkozol velük:

legalább 2-3 nap igyál tényleg 2 litert és nézd meg mi történik.

Figyeld magad frontmentes időben. Stb.

2010. ápr. 2. 10:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Ezerféle oka lehet, mindenképpen fordulj orvoshoz, nem kell az anyukád hozzá. Lehet, hogy romlik a szemed, és szemüveg kéne, lehet egészen más is, ami komolyabb kezelést igényel.
2010. ápr. 2. 11:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Van fogszabályozód?
2010. ápr. 2. 11:27
 4/16 A kérdező kommentje:
A fejfájás miért függene már össze a fogszabályozóval?
2010. ápr. 2. 19:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Összefügghet, azért kérdeztem, hogy van-e neked. Ha van, akkor időben esetleg tudod-e kötni a fejfájás kialakulását a fogszabályozóhoz. Ha nincs, akkor nem állok neki begépelni egy hosszú választ fölöslegesen.
2010. ápr. 3. 05:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Nincs fogszabályzóm.
2010. ápr. 3. 09:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Hadd tegyem a leírtakhoz hozzá,hogy megfigyeltem mostanában magam,és azt vettem észre h. ha suli van nekem vagy gyakorlatom akkor fáj a fejem. Más különben nem. Szóval lehet h. a sok felgyülemlet stressz az oka?:S
2010. ápr. 5. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:
stressz, esetleg szemprobléma. nekem 14 éves korom óta folyamatosan fáj a fejem (most vagyok 21) kismillió vizsgálaton voltam de a suli okozta stresszre valamint a szemem megerőltetésére jutottak. suliba már nem járok, szemüvegem van mégis fáj. már megtanultam vele élni.
2010. ápr. 6. 01:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Nekem kéne,de nem hordom... elég bugyután áll és nem lenne jó a nevetség tárgyának lenni... és a többi...
2010. ápr. 6. 09:21
 10/16 anonim ***** válasza:

Na lányok, akkor mondok valamit, eddig nem akartam. Létezik fejfájás elleni masszázs. De nem mindenféle fejfájásra jó, a stresszesnél esélyes. Van egyszerűbb formája is, ami egy rövidebb masszázs, nyilván abból is több kell, és van a fejfájás elleni szegmentmasszázs, amit kifejezetten kúraszerűen tudunk csinálni, ez egy komolyabban ható gyógymasszázs. Az okok felderítését nem helyettesíti, de ha más nem jött be, akkor érdemes ezzel próbálkozni, mert lehet, hogy ez fog segíteni. Ha érdekel, keressetek meg privátban, és megbeszéljük a részleteket. Egyébként léteznek az országban fejfájásambulanciák olyan betegeknek, akiken a háziorvos nem tudott segíteni, mert az ottani orvosok rendelkeznek a fejfájásokkal kapcsolatos komplex tudással és tapasztalattal, és sokkal többféle okot vizsgálnak, tehát ebbe az irányba is érdemes elmenni.

Gyógymasszőr

2010. ápr. 6. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!