Miért fájhat a bordám táján állandóan?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben, különösen, ha ideges vagyok, elkezd az egész bordám fájni. Vagyis olyan, mintha az egész bordám fájna, sajog, és levegőt is nehezebben veszek, bár nem vészes. Inkább csak ez a sajgó fájdalom, bele az egész bordámba az, ami idegesít. Mitől lehet ez? 1-2 óra után pedig elmúlik. Lehet idegesség? Vagy a tüdőmmel valami gond? Esetleg igazából hátfájás, csak kihat rá? Gondoltam már többféle verzióra. Orvost, kérem ne is írjatok, a háziorvosom egy nagy nulla, rá se néz az emberre, nem is foglalkozik a betegeivel. És családi okokból nem tudom elvinni tőle a papírjaimat.2011. jún. 1. 14:40
1/3 anonim válasza:
Ezt okozhatja gerincprobléma Nagyon gyakori a rossz tartásból származó, ilyen jellegű fájdalom. Ritkán a stressz is járhat bizarr tünetekkel.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon stresszes vagyok, egyetemre járok, most a vizsgák is, meg a családommal is nap mint nap veszekedések folynak. Viszont olyan is van, ha fél óránál tovább állok, akkor meg a derekam fáj borzasztóan. Kérjek beutalót ortopédiára? És ha megint elküld a háziorvosom a búsba, meg se néz engem ismét?
2011. jún. 1. 14:49
3/3 anonim válasza:
Hívd a kórházat, kérd az ortopédiát, és ott kapsz időpontot, akkoriban nekem nem kellett beutaló, de ha odamész és van időpontod nem kell beutaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!