Kicsit elkezdtek visszajönni a pattanásaim, és tartok tőle hogy olyan rossz lesz mint régen. Mit tegyek? Bővebben lent.
Régebben, 17-19 éves koromig eléggé pattanásos voltam, végül annyira rossz lett a helyzet, hogy gyógyszert írt fel a bőrgyógyász. (isotretinooin). Aki nem tudná, ez egy nagyon erős, de hatásos gyógyszer. Szeptemberben kezdtem el szedni, és tavaly nyárra szép is lett a bőröm, augusztusig szedtem. Utána fél évig még tiszta volt a bőröm, aztán 1-2 hónapja kicsit elkezdtek előjönni megint. Nem tudom miért, de szerencsére nem olyan durván, inkább apró miteszerek voltak, vannak de egyere több. Nem tudom miért, ha egyszár már totál elmúltak.
Amíg pattanásos voltam, visszahúzódóbb voltam, szórakozóhelyre sem nagyon jártam, nem úgy mint a haverjaim. Aztán amikor eltűntek, ez megváltozott. Most 1 hónapja bekerültem kollégiumba, egyetemre, és félek hogy pont emiatt megint visszahúzódó leszek, mikor ki akarom élni magam. Félek hogy visszavet majd a csajozásban is, mivel amikor pattanásos voltam akkor nem igazán mertem csajozni, nagyon rossz volt. Nem változtattam nagyon az étrendemen mióta koleszban vagyok, sőt aktívan sportolni is elkezdtem. Nagyon rossz, hogy 20 évesen még mindig ilyennel kell törődnöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!