Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izzadok rettentően. Mit...

Izzadok rettentően. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen, mert akármilyen ruha van rajtam (selyem, pamut, len..stb) folyamatosan izzadok a hónom alatt. Foltot hagy, ami már magában is elég kínos, de ugyebár nap végére szaga is van.... Már minden létező stiftet, dezodort, izzadásgátlót kipróbáltam.

Nem tudom mit tegyek, ha napi 3x zuhanyozok, és dezodorálom magam akkor is ez van.

Nem a melegtől, nem pszichésen, de szinte állandóan. Tudtok nekem segíteni?

2010. márc. 31. 12:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
11%
Szoptatsz? Vagy miért ebben a kategóriában van a kérdésed? Azért kérdem, mert ha szoptatsz, akkor a hormonok miatt van az izzadás, nekem mindig a mellkasom izzadt le, igaz, csak éjjel. Mikor abbahagytuk a szoptatást, elmúlt az izzadós probléma is.
2010. márc. 31. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak ,aki most 18 éves ugyanez volt a problémája. Itt találtam valahol az ötletet,neki nagyon bevált,nincs folt még du.sem suli után semmikor:) Neve: SOLUTIO ANTISUDORICA , NATURLAND termék ,receptre 150Ft,recept nélkül 350.-körül van.Ecsetelő,először mindennap kell használni kb.1hétig,aztán már csak alkalomszerűen.Este ecsetelsz, lemosod reggel,és úgy tehetsz más deot v stiftet.Nagyon ajámlom,nem drága és tényleg segít! :) Lányom élvezi h felemelheti a karjait:):):):)
2010. márc. 31. 12:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Erről még nem is hallottam, de már vettem is a patikába, 344 ft-ba kerül, remélem használni fog!

Köszi még egyszer!

2010. márc. 31. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:

No látom akkor már sikerült megoldani. :) Én egy jóval "parasztibb" ötlettel jöttem volna, de gondoltam azért megosztom veled. Én csak nyáron vagyok izzadós, ilyenkor mindig hordok magamnál arc vagy kéztörlő kendőt, lényegében mindegy, frissítő hatású, ha úgy érzem már kezdene büdi lenni a helyzet, akkor csak elvonulok a mellékhelységbe és felfrissítem magam, ezután még be is dezodorozom magam. Ezt kb kétszer szoktam megcsinálni egy nap, vagy kevesebbszer, de eléggé bejött, felfrissít, mint ha gyors megmosakodtam volna.

A másik amiről hallottam, bár keresni még sosem kerestem, hogy lehet valami tapaszt kapni hónaljra, ami szivacsként szolgál, nem ereszti át az izzadságot és a szagot... persze ez inkább csak olyasfajta megoldás, ami komolyabb alkalmakon jól jöhet, a mindennapokra azért drága és problémás lenne gondolom.

2010. ápr. 3. 23:23
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Én is hallottam arról a tapaszról, a gond csak az, hogy nyáron ujjatlan felsővel, vagy toppal nem lehet hordani. Én is megmosom naponta többször a hónom alját, de szinte csöpög az izzadság.

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 5. 08:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Na használod az ecsetelőt? Lányom most mondja h az igazi hatás az kb.2hét alatt alakult ki neki,úgyhogy türelem,ő már hónapok óta használja ,még mindig nincs folt,pedig erősen izzadós kicsi kora óta!Remélem neked is "bejön":)
2010. ápr. 5. 11:18
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

találtam egy fórumot, talán a lányod is talál rajta hasznos dolgokat.

Igen, használ az az ecsetelő! Igaz a tenyerem és a talpam is rettentően izzad, ott nem használ, de a hónom aljában tökéletes!

Köszi mégegyszer!

2010. ápr. 6. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Örülök:) én is köszi a linket,ránézünk!
2010. ápr. 6. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:
SPARSORIUM ANTISUDORICUM ez lábhintőpor,használja a lányom is és a párom is,hátha ez is összejön,próbáld ki,fürdés után ,Lányom reggel is használja ha megy valahová:):):) előző voltam:)
2010. ápr. 6. 13:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Oké, kipróbálom a hintőport is! Reménykedem, mert annyira izzad a lábam, hogy nyáron szandálba kész balesetveszély! Annyira csúszkál.

Köszi még egyszer!

2010. ápr. 6. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!