Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális dolog, ha valaki...

Normális dolog, ha valaki elájul a vérvételtől?

Figyelt kérdés

Kb 10 éves koromban vettek tőlem vért utoljára,és most amikor elmentem,miután levették a vért 2-3 perccel később a folyosón elájultam.

Még úgy általában soha nem ájultam el.Elkezdtem szédülni és bedugultak a füleim.Aztán arra eszméltem,hogy szednek fel a földről.

Olyan volt,mintha álomból keltem volna.

2016. febr. 15. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Normális.
2016. febr. 15. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Most erre azt a választ vártad volna, hogy bolondok házában van ilyennek a helye? Én ájulós fajta voltam, rendszeresen elájultam melegben is, vérvételnél is, sőt olyankor is, amikor vérről beszéltek a környezetemben. Ez csak azt mutatja, hogy az illető lelkileg érzékenyebb az átlagnál és a kórházi környezet, a színek, a kórházi szag, a fehérköpenyesek, a hidegen csillogó fémeszközök, sőt ezeknek csak a gondolata, az emlékképek mind olyan hatással vannak rá, hogy leesik a vérnyomása és elájul (azaz elmenekül ebből a számára riasztó környezetből). Amióta viszont rendszeresen járok vizsgálat céljából vérvételre, sőt szurkálom az ujjam a vércukor méréshez, azóta ilyen nincs.
2016. febr. 15. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:

De érdekes módon amikor megszúrtak nem féltem,nem izgultam,sőt nem is emlékeztem már milyen.Gondoltam is,olyan ,mint egy egyszerű injekció.

Az meg kizárt,hogy olyan kevés vérmennyiség levételtől lettem volna rosszul.

És,mint írtam soha nem ájultam még el.Ezért is lepődtem meg.

2016. febr. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!