Nyuszika1 kérdése:
Nagyon félek a vérvételtől. Miért?
Figyelt kérdés
Nagyon félek a vérvételtől.Már anyum is szokszor beszélt nekem hogy nyugodjak meg nem lesz semmi baj nem fáj olyan mint a szúnyog csipés.DE nem sikerült neki rábeszélni,hogy nem fáj.Akár hányszor megyek vérvételre mindig úgy félek elsem tudom mondani menyire félek.Szerdán megyek vérvételre és nagyon félek már most.Akik letudták ezt a félelmet győzni azok hogyan tették?Kérlek segitsetek#félek a vérvételtől?
2015. nov. 23. 19:41
1/6 anonim válasza:
Szia! Én is félek a vérvételtől, a fájdalom miatt.
Nekem úgy sikerült legyőznöm a félelmem, hogy mindig ugyanaz a nővér veszi le a vért, így már kialakult a bizalom közöttünk és tudom, hogy csak a beszúrás fáj, de nem fogja félreszúrni stb. Legutóbb ő szabin volt, így más vette le, akkor kicsit jobban izgultam de nem volt rosszabb! Persze kicsit még mindig izgulok, de nem stresszelek rá annyira mint régen. Annó volt, hogy majdnem elájultam..:/
2/6 anonim válasza:
Én is félek, de tényleg nem fáj, anyádnak igaza van, nem csak nyugtatni próbál. A tudat rosszabb, mint maga az élmény.
3/6 anonim válasza:
én rettegek minden orvosi dologtól , kórháztól, műtétektöl... orvosoktól.De a vérvétel pont a kivétel amitől nem, nem fáj egyáltalán pici szúrás az egész, bátorság!!:)
4/6 anonim válasza:
Megértem. Soha nem is vettek még tőlem. És nem is hagyom szerintem soha. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Ma voltam vérvételen.Nem fájt nem is sikitottam semmmi.Megdicsért az orvos.Megsem moccantam:)
2015. nov. 25. 16:29
6/6 anonim válasza:
Ha a nővér ügyes akkor a beszúrás sem fájdalmas hanem csak kellemetlen, sok gyakorlára van ehhez szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!