Honnan jön az a dolog, hogy bárányokat számolunk elalvás előtt?
Figyelt kérdés
Miért számolás? Miért éppen bárányt?2016. jan. 11. 18:50
1/5 anonim válasza:
A bárányok számolása még ébren is nagyon unalmas dolog. Elálmosít. Erre jött rá IV.Béla király is, aki elrendelte, hogy aki nem tud aludni, az számoljon bárányokat. Hát innen jött...
2/5 anonim válasza:
Ti tényleg számoltok bárányokat? Én azt hittem ez csak egy mondás, de nem gondoltam volna, hogy valaki tényleg csinálja.
3/5 anonim válasza:
Én kiskoromban tényleg számoltam bárányokat!!! :D :D
4/5 magyarzoli válasza:
Hol vannak azok a báranyok amit számolni kell?
5/5 tokaburger válasza:
A Bibliából jön, nemrég jöttem rá. Ugye a Bibliát nem szó szerint kell értelmezni, hanem szimbolikusan. Benne, a bárányok a gondolatokat jelentik. Manapság senki nem tudja, de annyi a jelentése, hogy figyelj oda a gondolataidra elalvás előtt. Egyébként azért, mert hatással vannak az alvásra. Rosszabbul alszik az ember, ha aggódó/negatív gondolatokkal alszik el, és álmai is rosszabbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!