A szüleim miért hallgatnak el előttem egészségügyi problémáimat, miért kell kitotóznom, amikor ők tudják? Nem kéne ezeket tudnom 25 évesen?
Gondolom, ha súlyos bajod lenne, tudnád. Egy kis bőrpír ovis korból, vagy egy gyermekkori szívzörej nem ok a végrendelet megírására.
A fiunk súlyos asztmás (allergiás alapú), többször kerültünk kórházba vele. Na, látod, neki fontos, hogy már most, 7 évesen tisztában legyen minden részlettel, mert adott esetben az élete múlhat rajta.
De pl. az ekcémájáról nem is beszélünk, pedig van szegénynek az is, hozzád hasonlóan elsősorban a klóros víztől jön ki. Bekrémezzük minden fürdés után és kész. Nyáron, strandolás után sajnos így is kijön, de ez nem a világ vége.
Én is jót derültem az ujj elvágásos sztorin, ne haragudj, de egy 25 éves FELNŐTT ember már nem dicsekszik ilyen "hőstettekkel" :=). Én is úgy látom, hogy túl aggodalmaskodó vagy. Kösd le mással a fölös energiáidat, olvass, sportolj, barátkozz, ne az egészségeddel foglalkozz.
Azt furcsállom, hogy orvos váltásnál nem kérik át a kartonod az előző orvostól.
Én arra emlékszem, hogy amikor középiskolás lettem nem akartam már a gyerekorvoshoz járni és átmentem a felnőtt háziorvoshoz. De a kartonomat át kellett vinni. Hiszen az egész életem betegségei, az oltásaim stb... mind benne vannak. Ha most teszem azt megint orvost váltanék akkor megint vinni kéne magammal, ill. átkérné az orvos.
Nemrég szültem. A terhességem alatt elköltöztünk. Még a védőnő is átküldte az itteni védőnőnek a terhes kartonomat.
Ezért nem értem, hogy miért nem tudja az egyik orvosod, hogy mit csinált a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!