Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rástresszelek az elalvásra!...

Rástresszelek az elalvásra! Tippek?

Figyelt kérdés
Valamiért vasárnap esténként szinte mindig rástresszelek az alvásra! De nem tudom miért! Én el szeretnék aludni, de egyszerűen elkezdek sírni, sírni, sírni! Reggel 6:45-kor kelek, és időben bemegyek a suliba (általános). És este amikor nem tudok aludni ,mert oktalanul sírok mindig ki megyek 3-4-szer a szobájukba és csak sírni tudok! Már apuék is a pszihológuson gondolkoznak, hogy beiratnak az iskolában lévőhöz, de én nem akarok a pszihológushoz menni! Szoktam inni citromfűteát, de az nem annyira segít! Valami tipp? Most is a sírás kerülget!

2016. febr. 7. 16:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 10-es válaszolónak! De nem csak neki, hanem mindenkinek aki hasznos dolgokat írt! Iskolában fogok menni,remélhetőleg lehet egyedülit is kérni!
2016. febr. 7. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Ismerős, nekem is ez volt általánosban, biztosan izgulsz és félsz, hogy nem bírsz elaludni. Nekem volt, hogy egész éjjel pörögtem az ágyban és nem bírtam. Nekem segít, ha ellazulok és kikapcsolok. Ha pörög az agyad, akkor nem fogsz elaludni. Tudom, hogy van amikor nem lehet megállni, hogy ne gondolkozz, meg lehet nem is vagy álmos, mert hétvégén alszik az ember 9 óráig, aztán este már nehéz elaludni, mert kipihentebb vagy, mint egyébként. Ha nem alszol el időben vasárnap az sem gond, mert aznap fáradt leszel és kedden nem lesz gond az elalvással. Amúgy nyugi, ne izgulj másnak se könnyű, ne sírj, rendben lesz. Nem kell vele annyit foglalkozni és meg fog oldódni. A pszichológushoz meg elmehetsz, nem vagy defektes emiatt, teljesen normális gyerek vagy. Ha a szüleid engedik, akkor fülhallgatóval hallgass zenét elalvás előtt, ami ellazít. Én is mindig zenével zárom a nap végét és lelazulok. Középiskolában bevált ;).

Sok sikert és vedd lazán, nem a frontra mész!

2016. febr. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!