Tud itt valaki biztos módszert a reggeli nem elalvásra?
Mindig alvásproblémáim voltak, és a reggeli felkelés is mindig nehezen ment. Van hogy simán nem ébredek fel az órára. Ha a szoba másik végére teszem, akkor odasétálok és még álmomba kinyomom.
Hasonló problémája volt itt valakinek? Van megoldás??
Első, az mp3 lejátszót közvetlenül ébresztőóra után indítod el, hogy ne tudj visszaaludni?
Jó ötletnek tűnik.
Este szopogass el lefekvés előtt, ami pl. 21 h-kor legyen: SEDATIV PC-t, ettől jobban elalszol és mivel kialszod magad: korábban ébredsz fel.
Ha ez nem segít 3 hét szedés után sem, akkor menj el jó homeopata orvoshoz. Meg fogja keresni az alkati szeredet!
(Esetleg, ha tennél az ágyad mellé egy fél citromot és belecsavarnád a szádba, amikor megcsörren a vekker?)
Egyéb: se nappal, se reggel, se soha: ne igyál Ice-Teát, semmilyen fekete teát, se kávét, se kólát, se energiaitalt, csak olyan italt, amiben nincs serkentőszer. mert ettől nem bírsz elaludni és totál ki fogsz készülni!
Nem tudom, hogy aktuális-e még a probléma, de azért írok.
Nekem is hasonló gondjaim vannak, de én általában fontos alkalmak előtt alszom el, legutóbb érettségi előtt sikerült :D
Az egyik megoldás, hogy megkérsz valakit, aki veled lakik, hogy keltsem föl, és öt perc múlva nézzen rád, hogy fölkeltél-e.
A másik, hogyha okos telefonod van, léteznek olyan ébresztőalkalmazások, amikben csak úgy tudod kikapcsolni az ébresztést, hogyha különböző feladatokat megoldasz (pl. captcha, matekpéldák, memóriajáték) vagy leolvasol vele egy qr-kódot, nfc taget, amit bárhol elhelyezhetsz a lakásban.
Nekem ezek váltak be, sőt, a kettő kombinálva még hatásosabb! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!