Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyum 70 múlt. Egészséges,...

Anyum 70 múlt. Egészséges, nem szed semmilyen gyógyszert, szellemileg friss. Otthonosan mozog a neten. Naximálisan tiszta, de most először éreztem egy "öregszagot", mikor itt volt. Ugye ez nem rossz előjel?

Figyelt kérdés
Nekem Mindent Ő jelent.
2016. febr. 4. 22:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Nem, csak elfelejtett parfümözni..."

15 éves gyerekek, honnan veszitek ezt a pofátlanságot?

Majd nektek is lesz szeretett emberek, akik miatt aggódtok.

Sőt lesztek vénemeber, persze, ha megélitek. Ész megáll, te sem sokáig leszel 10-20 éves.

2016. febr. 4. 23:24
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem azért írtam, hogy a szemedre vessem miért nem tudod, gondolom ezt hitted. Elnézve a válaszokat szerintem sok helyen nem is tanítják, de mindegy. Az pedig, hogy mikor jelentkezik, nem törvényszerű. És nem a halált jelzi, egyszerűen az öregkort.

De ha nem is most, egyszer mindenkit elveszítünk, akit szeretünk, még ha belegondolni is rettenetes!

De az öregszag megjelenésének nincs előjelző köze a közelgő halálhoz.

2016. febr. 4. 23:32
 13/21 A kérdező kommentje:
#12: remélem, mert félek. Köszönöm a hasznos válaszaidat és idődet, hogy leírtad.
2016. febr. 4. 23:53
 14/21 A kérdező kommentje:

"De ha nem is most, egyszer mindenkit elveszítünk, akit szeretünk, még ha belegondolni is rettenetes! "

Apukám 16 éves koromban halt meg. Tudom, mi ez, éppen ezért nem akarom Anyut elveszíteni.

2016. febr. 4. 23:55
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

És akinek nincs öregszaga? Dédnagyanyám 91 éves volt és legfeljebb hypot lehetett a kezén érezni, mert aktívan takarított. Akkor nála miért nem jelentkezett a kor szaga? De számos más idős embert tudnék mondani.

Jellegzetes öregszagot egy szomszéd néninél éreztem csak, de ő nem tisztálkodott minden nap, nem is volt lehetősége.

2016. febr. 4. 23:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Ez durván sértő, Anyum dipolomás nő, és tökéletes patika rendbe tartja a lakását, és minden nap, pontosan, a Barátok közt előtt zuhanyozik. Él társadalmi életet, van színház bérlete.... de köszi
2016. febr. 5. 00:05
 17/21 A kérdező kommentje:
De már nagyon elmentünk a témától.
2016. febr. 5. 00:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2016. febr. 5. 01:58
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező nem értem minek írtad ki a kérdést ha csak a magadét hajtogatod. Az idő kerekét nem lehet megállítani (sem visszaforgatni).
2016. febr. 5. 06:23
 20/21 anonim ***** válasza:
81%
Mi a sértő? Saját példát írtam, nem a te anyádról. Olvasd vissza. Meg kérdeztem, érdekelne a válasz rá. Csak kíváncsiságból.
2016. febr. 5. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!