Anyum 70 múlt. Egészséges, nem szed semmilyen gyógyszert, szellemileg friss. Otthonosan mozog a neten. Naximálisan tiszta, de most először éreztem egy "öregszagot", mikor itt volt. Ugye ez nem rossz előjel?
"Nem, csak elfelejtett parfümözni..."
15 éves gyerekek, honnan veszitek ezt a pofátlanságot?
Majd nektek is lesz szeretett emberek, akik miatt aggódtok.
Sőt lesztek vénemeber, persze, ha megélitek. Ész megáll, te sem sokáig leszel 10-20 éves.
Nem azért írtam, hogy a szemedre vessem miért nem tudod, gondolom ezt hitted. Elnézve a válaszokat szerintem sok helyen nem is tanítják, de mindegy. Az pedig, hogy mikor jelentkezik, nem törvényszerű. És nem a halált jelzi, egyszerűen az öregkort.
De ha nem is most, egyszer mindenkit elveszítünk, akit szeretünk, még ha belegondolni is rettenetes!
De az öregszag megjelenésének nincs előjelző köze a közelgő halálhoz.
"De ha nem is most, egyszer mindenkit elveszítünk, akit szeretünk, még ha belegondolni is rettenetes! "
Apukám 16 éves koromban halt meg. Tudom, mi ez, éppen ezért nem akarom Anyut elveszíteni.
És akinek nincs öregszaga? Dédnagyanyám 91 éves volt és legfeljebb hypot lehetett a kezén érezni, mert aktívan takarított. Akkor nála miért nem jelentkezett a kor szaga? De számos más idős embert tudnék mondani.
Jellegzetes öregszagot egy szomszéd néninél éreztem csak, de ő nem tisztálkodott minden nap, nem is volt lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!