Egy dr. Nő lehet bunkó féltékenység miatt?
Figyelt kérdés
ma voltam orvosnál, egy nem szimpatikus középkorú dr. nő volt , nem volt semmi gond csak beszélgetés után meg kérdezte, "nől-le a hajad?" -.- mondtam neki ja!
kimentem meg minden, és aki utánam ment beteg még jó hogy ismerősöm és ő mondta hogy, "ez a ki szépség eltúlozta a betegséget, inkább fodrászhoz menjen ne orvoshoz, nemis annyira szép" na erre kiakadtam mi köze van hozzá ha szőke az ombre hajam? -.-
/19L
2016. jan. 29. 19:29
2/3 anonim válasza:
Semmi köze az tény. De tényleg baromi gáz ez az új divat. Totál úgy néz ki így a haj, mintha gondozatlan lenne, és le lenne nőve. Főleg, ha előnytelen színkombinációt választ valaki.
3/3 anonim válasza:
Az ombre haj már nem is divatos! Régebben vagy 5-6 ismerős lány/nő (kolléganők) a környezetemben ombre hajúak voltak, már min. 1 éve egyiknek sincs ilyen haja.
Tényleg lenőtt hatást kelt, de ettől még persze nem kellett volna bunkónak lennie.
Szerintem az idegesítette fel inkább, hogy szerinte csak beképzelted magadnak a betegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!