18 éves srác vagyok 165 centi magas, nőhetek még?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz, hogy minden ismerősöm magasabb mint én kb. 4 éve nem nőttem semmit. Mindkét tesóm magasabb egy tizessel mint én, anya 155 faterom meg 180 körüli. Van még remény, hogy fogok még nőni?2016. jan. 24. 20:22
11/13 anonim válasza:
A magasságod genetikailag kódolva van, egészséges életmóddal, helyes táplálkozással van rá még esélyed, hogy akár 25 éves korodig kihozd magadból ezt a programot, 3-5 centit nőhetsz még. Főleg az alvás előtti futás segít a legjobban.
12/13 anonim válasza:
Meg kipróbálhatod az arginin táplálékkiegészítót vagy a GH Surget.
13/13 A kérdező kommentje:
táplálékkiegészítőkkel hagyjál, nem akarok impotens törpe lenni xd de a futós dolgot lehet be tudnám vezetni :)
2016. jan. 27. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!