Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülzúgás, kótyagosság, magas...

Fülzúgás, kótyagosság, magas pulzus?

Figyelt kérdés
A panaszom, hogy pár hete zúg a fülem, persze csak csendben hallom, de mivel nem volt még rá példa nagyon zavaró. Emellett eléggé kótyagos a fejem. Párszor olyan is előfordult, hogy elvesztettem az egyensúlyérzékemet és majdnem összeestem, de ez csak pár percig tartott, utána elmúlt. A jobb fülembe, olyan mintha lenne valami dugó,torlasz és ez a fülem zúg jobban, vagy csak ez zúg nem tudtam még eldönteni. De voltam fül-orr gégészeten, ahol megvizsgáltak és hallásvizsgálatot is készítettek, minden negatív volt, hallásom tökéletes. Mostanában a kezem is kicsit remeg, de nem vészes.(már lehet az idegtől) Magas a pulzusom, és alacsony a vérnyomásom amire concort szedek (negyedet 10 mgből). Semmilyen fájdalmam nincsen. Nem tudom, hogy mi lehet az oka ezeknek a tüneteknek. Mostanában lelkileg nem vagyok a toppon, de nem gondolnám hogy ez miatt van, mert máskor is voltam lelkileg rossz paszban, de ilyen tüneteim sosem voltak. Vérvételen november 26.án voltam rendben volt minden. Valakinek valamilyen tippje van?

2016. jan. 23. 10:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hozzászólóknak!

Fogyni a hetekben fogytam (bár nem sokat csak 2-3 kg vagy még annyit sem) , de azért mert abbahagytam a fogamzásgátló szedését. A szedés előtt is ez volt a versenysúlyom, sajnos hízni nem igen tudok, legalább is még nem, mert az idegeskedés miatt eléggé összement a gyomrom ( volt hogy egy héten keresztül minden nap alig tudtam letuszkolni a torkomon egy pirítóst). Innen gondolhatjátok, mennyire voltam stresszes, és most a vizsgaidőszak sincs segítségemre, de már alakulok. Akkor azt mondjátok hogy lehet innentől kezdve zúgni fog a fülem? Olyan is előszokott fordulni velem, hogy beképzelem hogy megszédültem pár másodpercig, utána rájövök hogy nem , és megnyugszok. Elég rossz dolog. Viszont az egyensúly vesztést nem képzeltem be , és nagyon megijedtem tőle.Fogalmam sincs mitől lehetett.

2016. jan. 23. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Durvának hangzik amiket írtál. A stressz a legnagyobb faktor nálad szerintem.

A gyógyszerednél a leggyakoribb mellékhatások: "fáradtság, szédülés, fejfájás". Mikor kezdted szedni? Akkor már voltak ezek?

A fülzúgás szerintem nálad keringési alapú, ami azt jelenti, hogy elmúlhat, ha egyszer csak beindul a keringés a hibás helyen. Heti és napi szinten mennyit mozogsz? Ha nagyon keveset, akkor próbálj vagy sétákat vagy rövid mozgást pl. futást.

2016. jan. 23. 22:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Mióta szedem a gyógyszert azóta jöttek ki a mellékhatások . Most megpróbáltam a negyedeket ha nem lesz jo akkor betalocot fogok szedni. Sajnos abszolút nem mozgok, mar nagyon sétálni se sétálok. A szívem miatt nehezen veszem magam rá a mozgásra, meg hát a lustaság. Tudom hogy ezen változtatnom kell csütörtökön megyek a kardiológusomhoz es megbeszéljük mi legyen a mozgással es a gyógyszerrel .
2016. jan. 24. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor a gyógyszertől van... bár te tudod, hogy mi jött ki amiatt. Keress akkor más megoldást az eredeti problémára, ne a gyógyszert. Hajrá :)
2016. jan. 24. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!