Fülzúgás, kótyagosság, magas pulzus?
Köszönöm szépen a hozzászólóknak!
Fogyni a hetekben fogytam (bár nem sokat csak 2-3 kg vagy még annyit sem) , de azért mert abbahagytam a fogamzásgátló szedését. A szedés előtt is ez volt a versenysúlyom, sajnos hízni nem igen tudok, legalább is még nem, mert az idegeskedés miatt eléggé összement a gyomrom ( volt hogy egy héten keresztül minden nap alig tudtam letuszkolni a torkomon egy pirítóst). Innen gondolhatjátok, mennyire voltam stresszes, és most a vizsgaidőszak sincs segítségemre, de már alakulok. Akkor azt mondjátok hogy lehet innentől kezdve zúgni fog a fülem? Olyan is előszokott fordulni velem, hogy beképzelem hogy megszédültem pár másodpercig, utána rájövök hogy nem , és megnyugszok. Elég rossz dolog. Viszont az egyensúly vesztést nem képzeltem be , és nagyon megijedtem tőle.Fogalmam sincs mitől lehetett.
Durvának hangzik amiket írtál. A stressz a legnagyobb faktor nálad szerintem.
A gyógyszerednél a leggyakoribb mellékhatások: "fáradtság, szédülés, fejfájás". Mikor kezdted szedni? Akkor már voltak ezek?
A fülzúgás szerintem nálad keringési alapú, ami azt jelenti, hogy elmúlhat, ha egyszer csak beindul a keringés a hibás helyen. Heti és napi szinten mennyit mozogsz? Ha nagyon keveset, akkor próbálj vagy sétákat vagy rövid mozgást pl. futást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!