A panaszom, hogy pár hete zúg a fülem, persze csak csendben hallom, de mivel nem volt még rá példa nagyon zavaró. Emellett eléggé kótyagos a fejem. Párszor olyan is előfordult, hogy elvesztettem az egyensúlyérzékemet és majdnem összeestem, de ez csak pár percig tartott, utána elmúlt. A jobb fülembe, olyan mintha lenne valami dugó,torlasz és ez a fülem zúg jobban, vagy csak ez zúg nem tudtam még eldönteni. De voltam fül-orr gégészeten, ahol megvizsgáltak és hallásvizsgálatot is készítettek, minden negatív volt, hallásom tökéletes. Mostanában a kezem is kicsit remeg, de nem vészes.(már lehet az idegtől) Magas a pulzusom, és alacsony a vérnyomásom amire concort szedek (negyedet 10 mgből). Semmilyen fájdalmam nincsen. Nem tudom, hogy mi lehet az oka ezeknek a tüneteknek. Mostanában lelkileg nem vagyok a toppon, de nem gondolnám hogy ez miatt van, mert máskor is voltam lelkileg rossz paszban, de ilyen tüneteim sosem voltak. Vérvételen november 26.án voltam rendben volt minden. Valakinek valamilyen tippje van?
Szerintem meg nagyon is idegi alapú. Nekem anno fülzúgásra mondta azt az orvos, hogy idegesség miatt van. Akkor ő azt javasolta, hogy tegyem félre a számítógépet, ne nézzek tvt, aludjak sokat. Egy idő után elmúlt. Szerintem neked is stressz lehet az oka, csak sokkal durvábban jött ki. Nekem is csak egyszer volt iylen, pedig máskor is stresszeltem nagyon, szóval ki tudja mitől függ az hogy mennyire erőteljesen jön ki.
2016. jan. 23. 10:31
3/14 anonim válasza:
Orvos! Mielőbb
2016. jan. 23. 10:31
4/14 anonim válasza:
Szerintem csináltass egy CT-t is.
2016. jan. 23. 10:45
5/14 anonim válasza:
A szomorúság összeadódik, és nagyon nagy hatású lehet, változtass ezen.
Nem vagy véletlenül túl sovány? Sóhiány? Hangos zene?
2016. jan. 23. 12:09
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha CT-re lenne szükségem a fül-orr gégész elküldött volna, de majd megkérdezem a házi orvosom.
160 cm vagyok és 49 kg. Vérvételen nem volt ásványi anyagokban semmi rossz eltérés vagy arra utaló jel hogy hiányom lenne. Cukromat ma mértem teljesen jó volt. Vérnyomásom java részt alacsony főleg hogy szedem a Concort , általában 100 körül van a felső érték, az alsó meg jó szokott lenni.
2016. jan. 23. 12:16
7/14 anonim válasza:
Sztem túlságosan el vagy magaddal foglalva. Mivel ütöd agyon az idődet, úgy általában, amikor épp nem vagy kivizsgáláson?
2016. jan. 23. 12:47
8/14 A kérdező kommentje:
Vizsgaidőszakom van, úgyhogy vizsgára készülök.
2016. jan. 23. 13:34
9/14 anonim válasza:
Semmilyen orvos nem áll a fülzúgás magaslatán sajnos, főleg Magyarországon. Nekem 2 éve zúg, azért tudom.
CT-re/MR-re azért szokták a fülzúgásos embert küldeni, hogy kizárják az agyi elváltozásokat. Minden orvos más, kettőre ne hagyatkozz, és gondold el, hogy mennyit tanultak 10-20 éve a fülzúgásról, amikor még a mai nap sincs rá hatékony gyógymód...
Szerintem a súlyodon lehetne változtatni és a stresszen. Megnéztem a bmi-det és a sovány és egészséges határán vagy ha jól értem.
2016. jan. 23. 16:17
10/14 anonim válasza:
Ja igen, a jobb füled meg a torlasz. A hallásvizsgálat csak nagyon nagy hallásvesztést tud kimutatni. Lehet magadhoz képest nagy hallásvesztésed amivel még mindig normális kategóriába esel. Nincs semmi a füledben, vérkeringési probléma szerintem Nekem is volt, 1 hétig tartott, aztán hirtelen elmúlt (ez egy kiugrás volt a zúgásomban és a hallásvesztésben).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!