Ajulasok. Szerintetek mi ez? Nagyon megijeszt.
Figyelt kérdés
Szoval nyaron kezdodott a problemam.. Ereztem, hogy szedulok aztan hirtelen minden elsotetult de alitokag nyitva volt a szemem. Nem mentem orvoshoz. Azota nem vesztettem el az eszmeletemet, de vannak kisebb osszeesesek szedulesek.. Es az elobb is ez tortent de mar ereztem, hogy monoton akaratomon kivuli mozgast vegzek, kozben. Szerintetek ez mi lehet? Kezd ijesztove valni.. Amugy nem vagyok verszegeny es terhes sem. Es no vagyok2016. jan. 17. 17:23
1/5 anonim válasza:
És mégis miért nem mész orvoshoz?
Tudod így látatlanban orvosi diploma nélkül azt tudom mondani, hogy simán lehet keringési, vérnyomás probléma, vérszegénység, vitaminhiány, vagy akármi.
De nem vagyok orvos, meg szerintem itt senki sem, de még egy orvos sem fog téged látatlanban diagnosztizálni.
Menj orvoshoz és majd megmondják, hogy mi bajod van!!!
2/5 anonim válasza:
Ezek szerint akkora gond nincs, hiszen több, mint fél éve nem mész orvoshoz.
3/5 A kérdező kommentje:
Elso koszi a valaszt:) masodik nem azt kertem, hogy minositsd a problemamat,de neked is koszonom. tipikusan olyan ember vagyok aki mar csak muszajbol megy orvoshoz..
2016. jan. 17. 17:44
4/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz.
A rendszeres ájulás már a muszáj kategóriába esik.
De az életmódod is okozhatja. Egy időben stresszes voltam, keveset aludtam és ettem, akkor voltak ilyen gondjaim. Lassítottam, figyeltem magamra és elmúltak.
Ha nálad is csak ennyi okozná gondolom nem kérdeznél itt. Szóval menj orvoshoz.
5/5 anonim válasza:
Epilepsziás tünet is járhat ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!