Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez nálam? Nagyon...

Miért van ez nálam? Nagyon megijeszt!

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy már kb 2-3 éve van ez, de eddig nem zavart ennyire, szóval kb 1-2 hetente érzek olyat, hogy a nap bármely szakában a szívem elkezd hirtelen nagyon gyorsan és erősen verni, konkrétan érzem ahogy lüktet. Nem lehet ráfogni, hogy hirtelen stressz vagy valami, mert van hogy békés netezgetés közben, van hogy elalvás előtt jön elő.

Félek nehogy komoly baj legyen, igaz orvosnál még nem voltam emiatt.

18 éves srác vagyok, nem dohányzom és csak nagy ritkán iszom alkoholt.

2011. márc. 31. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
hát akkor itt az ideje,hogy orvoshoz menj.szerintem a vérnyomásod magas.
2011. márc. 31. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is van. Hirtelen egyik pillanatról a másikra jön elő. Van, hogy épp leülnék egy székre vagy pont felállok és elkezd gyorsan verni, mintha lefutottam volna 400 m-t, aztán ahogy jött el is mulik egy perc után. Néha tudom irányitani is, amikor érzem, hogy jön hosszú és mély levegőt veszek és többnyire elmulik, de ha beindult utána már nem segit.

Anno én voltam terheléses vizsgálaton, elvileg mitralis prolapsusom van. Az valami olyasmi hogy a vitorla néha behorpad, de semmit nem tudtak csinálni.

Ha voltál dokinál azóta, érdekelne mondtak-e vmit neked.

2011. ápr. 1. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!