Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Első Menstruációm nagyon...

Első Menstruációm nagyon kevés volt az baj?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok 164 cm magas és 90 kg.. nincs hormonilag bajom. már fogytam 10 kg-ot és még nem jött meg.

tegnap mikor hazajöttem iskolából barnás pirosas volt a bugyim.. és mikor kitöröltem véres volt. Megijedtem. de tudtam hogy nem lehet más mint menszesz. De másnap reggelre nem volt semmi. Pedig raktam betétet..

2016. jan. 16. 14:09
 1/1 anonim válasza:
Szia. Gondolom, ez volt az első, hogy szembesültél vele :) Ebből kiindulva ez normális. Lehet, hogy csak jelzett, hogy hamarosan "érkezni " fog, és most pár hónapig, akár fél évig is, nem fog megjönni, csak egy jelzés volt, de az is lehet, hogy pár napon belül rendesen meg fog jönni. Nem kell megijedten ha barnás, rozsdás színű, ez teljesen normális, ne aggodj :)
2016. jan. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!