Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon kevés a menstruációm,...

Nagyon kevés a menstruációm, ez baj?

Figyelt kérdés

Júniusban jött meg életembe először a menstruációm, és 2 napja jött meg a második.

Azt szeretném kérdezni hogy normális-e, hogy csak nagyon nagyon kevés jön?(1 napra elég 1 normál betét, és még az se telik meg, sőt)

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

13/L

2015. okt. 24. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Még csak most kezdődik, őrülj ameddig kevés, utána a pokolra fogod kívánni ;) (azért azt a napi 1 normál betétet higiéniai szempontból lecserélném a helyedben legalább egyszer)
2015. okt. 24. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Normál esetben még nem is lenne. A helyedben befognám kisleány.
2015. okt. 24. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

2-es, én neked mondanám, hogy a helyedben inkább befognám.

13 évesen bőven jó korban van, én 10 voltam mikor megjött.

2015. okt. 24. 21:02
 4/7 BrigiB válasza:
69%
Szia, az elso par menstruaciomkor nekem sem volt tul sok verzes, de azert annal joval tobb, m ami neked. Szolj anyukadnak es menjetek el tini nogyogyaszhoz.Hatterben allhat anemia (koros verszegenyseg),amitol nem kell megilyedni, csak a szervezetedben kiurult a vaskeszlet, ami a ver termelest befolyasolja. Nem art megnezetni, h mi lehet a hatterben! Udv
2015. okt. 25. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért ne jöhetne meg valakinek 23 évesen? Én 12 éves voltam.

Paraszt vagy, kettes hozzászóló...

Egyébként ne kedvetlenítsétek el. Én már lassan 12 éve menstruálok, de hálistennek soha nem volt panaszom (mondjuk nekem már a gyógyszertől kevés), viszont görcsölni sosem görcsöltem, meg sem érzem, ha megvan.

Lehet, hogy te is szerencsés leszel.

Egyébként befog állni, kis idő és rendszeres lesz. :)

23/L

2015. okt. 25. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
*13 (elírtam)
2015. okt. 25. 16:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Kicsit megnyugodtam és már több is lett(1 nap 3 betét kell) De az is lehet hogy a következő menstruációmkor több lesz, mert az előzőnél több volt.

Egyébként valóban igaz az, hogy kicsit vérszegény vagyok.

Még egyszer köszönöm szépen:)

2015. okt. 26. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!