Elfelejtek dolgokat. Mitől lehet? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Egyre több dolgot felejtek el! :(
Pl ma reggel nem tudtam fogat mosni, mert egyszerűen fogalmam sem volt róla, hogy kell... Néha a járásom is elég fura. Mintha minden kezdene kiesni. Ez a fogmosós eset se az 1. volt. :( Egyre nehezebb a matek is, pl egyenletek megoldása.. :(
Ja, és nem tudom, ide tartozik-e, de néha eléggé hadartan beszélek
Szedjek valami memória élesítőt vagy mit?!
15/L
2010. márc. 26. 20:20
11/13 anonim válasza:
Be ne nyaljátok már amit ez a zsírgép kamuzik :D
12/13 A kérdező kommentje:
Most hiába hívom fel őket, ha nem tudnak eljönni melóhelyről.
Akik pedig bunkón válaszolnak, remélem ők is kerülnek ilyen helyzetbe... Parasztok :(
2010. márc. 26. 21:51
13/13 anonim válasza:
miután végigolvastam a problémád dejavum volt, mert régen ismertem egy gyereket ilyen baja volt, és sajnos nem tudtak rajta segíteni, mivel az utcán felejetete el, hogy hol lakik, csak ugy spontán beütöt neki az amnézia, de szerencséje volt. Később már nem engedtéék sehova ki a házból, mert veszélyes volt. Tömték bele a gyógyszereket, de nem sokat segített. Aztán mi lett nem tudom, mert elköltöztünk. Ő amugy nem beszélt hadartan, bár lehet más a lefolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!