Elfelejtek dolgokat. Mitől lehet? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Egyre több dolgot felejtek el! :(
Pl ma reggel nem tudtam fogat mosni, mert egyszerűen fogalmam sem volt róla, hogy kell... Néha a járásom is elég fura. Mintha minden kezdene kiesni. Ez a fogmosós eset se az 1. volt. :( Egyre nehezebb a matek is, pl egyenletek megoldása.. :(
Ja, és nem tudom, ide tartozik-e, de néha eléggé hadartan beszélek
Szedjek valami memória élesítőt vagy mit?!
15/L
2010. márc. 26. 20:20
1/13 anonim válasza:
Ne szedj semmit, hanem mondd el ezeket a szüleidnek és irány a doki!!! Ez nem normális dolog! Mert ha még az lenne h pl.: elfelejtettél elmenni nagymamádhoz stb. Akkor az oké. De ezek mozdulatok, berögződött dolgok! Nem akarlak megijeszteni, de mielőbb keressetek fel egy orvost!
2/13 A kérdező kommentje:
Mi bajom lehet?:'(
2010. márc. 26. 20:28
3/13 anonim válasza:
Azért ez elég ijesztő,mert nem egy dolgot felejtettél el a bevásárló listádról...én mindenképpen felkeresném a háziorvosomat,aki beutalót adhat egy az ilyen dolgokkal foglalkozó szakemberekhez.Remélem minden rendben lesz.
4/13 anonim válasza:
Azt mi nem tudhatjuk Kedves! :) Ezért menj el sürgősen orvoshoz! Az ő dolguk megállapítani és segíteni rajtad! De semmiképp se halogasd, nehogy nagyobb legyen a baj! Szüleid tudnak erről? Majd írd meg mi történt! :)
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudják.
De mire hazaérnek, én már rég alszok. Legközelebb csak hétfőn tudok velük beszélni...
2010. márc. 26. 20:34
6/13 anonim válasza:
Addig nincs gáz amíg lélegzel..
csak nehogy elfelejtsd miért is...
7/13 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon kedves hozzászólás volt.
Inkább maradtál volna csendben..
2010. márc. 26. 20:42
8/13 anonim válasza:
most inkább ne azon gondolkozz hogy mi bajod lehet, hanem AZONNAL MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/13 anonim válasza:
15 éves létedre majd csak hétfőn beszélsz a szüleiddel??? Ez nagyon rossz! Azonnal el kéne ezt mondanod nekik, mert nem játék!!!
10/13 anonim válasza:
Nektek nem futja mobilra vagy mi? :D:D:D
Hívd má fő anyádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!