Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Strandon gerincferdüléssel?

Strandon gerincferdüléssel?

Figyelt kérdés
Mennyire néztek meg egy lányt vagy fiút a strandon fürdőruhában akinek gerincferdülése van? Szemmel enyhén de látható.Ismerkedésben fiúknak mennyire kizáró ok ha egy lánynak ferdülése van?
2016. jan. 10. 18:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Te tipikusan olyan ember vagy aki egy nagyobb szövegrészletből csak bizonyos dolgokat lát. Ez nagyon rossz tulajdonság. Egy szóval sem állítottam, hogy nem jó. Jó a kondizás is, ezt is leírtam már. Csak nem feltétlenül mindenkire. Mivel azt sem tudjuk milyen gerincferdülése van ezért ne állítsunk olyan dolgot ami rosszat is tehet. Lehet, hogy a gerincferdülése már olyan mértékű, hogy csak műtéttel segíthetnek rajta és se a "kondizás" se az "úszás" és a gyógytorna se segítene. Szóval, ha ilyen jellegű gerincferdülése van és te súlyzózni akarod elküldeni azzal árthatsz neki is. Viszont, ha úszni vagy vagy gyógytornázni "Akinek ez a szakterülete!" akkor abból problémája nem származik, minthogy egy állandóan konditerembe járó ipse azt ajánlja amit ő csinál. Természetesen te a kemény eddzést javasoltad ellenben erre nem kemény eddzés kell, hanem tudatos, és olyan gyakorlatok végzése ami használhat is. Ezért mondtam, hogy orvoshoz forduljon inkább a leányzó, mert hasznosabb információkat fog tudni. Igen ez az oldal arra is van, hogy segítsünk, de nem minden esetben tudsz segíteni. (Lásd férfiak egészsége topik: Valami csomó van a herezacskómban). Ezt te nem fogod meg tudni mondani, hogy mi is az, hogy nem tudod kivizsgálni, csak tippeket tudsz mondani, de sok minden lehet. (Érzem, hogy erre is valami olyan jön, hogy ostoba vagyok, ha egyáltalán eljutsz ideáig és meg érted amit írok). Orvostudomány nem véletlenül van. Ha az orvosok inkább az úszást és a gyógytornát ajánlják valószínűleg azért van, mert az segít is. És nem azzal kezdi az orvos, hogy súlyzóznod kéne és keményen edzened. De már az orvosok is buták nem?

Én itt ezt a veszekedést és a témát lezártam. Nem félek az emberektől, se az izmoktól, se a konditeremtől. És igen én nem járok konditerembe. (Még a gimnázium alatt voltam persze, csináltam is) Viszont vannak jobb dolgok amivel jobban erősödsz. És hosszú távon a konditeremben lévő súlyzózás a véleményem szerint nem hasznos. (Emberek tapasztalatiból mondom ezt.)

2016. jan. 11. 15:57
 32/32 anonim ***** válasza:

a konditermezést te írtad, akkor miért szidsz érte engem?

Honnan tudod, hogy nem gyógytornász vagyok, vagy hogy nincs a válaszolók között?

2016. jan. 11. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!