Strandon gerincferdüléssel?
Nézd csak találtam neked olyan embert aki eddző teremben van.
Jéé.. Nem ajánlja gerincferdülésre azt amit te annyira akarsz... Akkor csak nincs igazad nem de..?
Muszáj újra elmondanom, hogy bolond vagy.
a link alján ez van, ez az öngól:
"Annyit szólnék ehhez hozzá, hogy nekem is gerincferdülésem volt, 3-3.5 évig jártam gyógyúszásra de nem volt változás gerinctájékon. Ekkor abbahagytam az úszást és elkezdtem kondizni. Fél év alatt teljesen helyrejött a hátam."
Láttál már csontot életedbe? te azt nem tudod nyújtani, az kemény. Viszont, ha az izom tartja rendesen, akkor ahogy nő, kiegyenesedik.
"Láttál már csontot életedbe?"
Nézz utána a Gerincnek, ne hasonlítsd össze más csonttal. Nem rúgtam magamnak öngólt. De te butaságokat beszélsz. Könyörgöm neked: Nézz már utána a gerincferdülésnek.
Azt hiszed, hogy a csigolyákat tudod nyújtani, mert az puha csontból van, akkor megint hülyét csinálsz magadból.
Mond el nekem, hogy ha hason fekve 5 különböző hátizmot erősítesz, miért terheled a hátad jobban, mint amikor állsz és vívsz és rázkódsz.
Vívtál már valahova? Tudod van a pont amivel lehet gyakorolni. Tudod, hogy kell gyakorolni? Ott csak ki kell lépni és kicsit előrébb dőlni, és ezzel a mozdulattal gyakorolsz. Nem nagy rázkódás. Egy szóval sem mondtam, hogy nyújtod a gerincedet. Hanem nyújtó gyakorlatokat végzel.
De biztosan jó a terhelt gerincet a súllyal terhelni. Hiába mondom neked. Úgy is úgy gondolod, hogy csak a konditerem a megoldás.. Az összes többi dolgot elveted, pedig sok lehetőséget mondtam már, de szerintem semmi sem jó.
otthon is lehet súlyzózni, nem csak konditeremben, sőt gyógytornán is vannak súlyzók.
Az előredőlés a vívásban és a kajakozásban kifejezetten veszélyes az alsó hátnak.
Mert mondjuk a súllyal gugolás nem veszélyes. :)
Igen gyógytornán is vannak súlyzók. 1KG osak.. Ami bizonyos dolgokhoz kellenek. De mind ketten tudjuk jól, hogy te a konditerem edzésről és az izmosdjunk halálra dologgal jössz, mert ez a menő. Szerintem, ha valaki annyira kivan gyúrva.. Tudnék képeket küldeni.. Az borzasztóan néz ki. Ha csak valaki eddz és normálisan tartja magát az rendben van természetesen. (Minden féle protein és az ilyen löttyök nélkül). De ezt mind sporttal el lehet érni.
De egy szó mint száz. A kedves kérdezőnek mondom: Az úszás a legjobb erre. :)
Megint a fantazmagóriád beszél, félsz attól aki izmos, félsz az emberektől, a konditeremtől, már a gyógytorna se jó neked, csak az úszás, pedig létezik street workout, trx.
A konditermes edzést te írtad nem én, én a kemény edzést írtam, de te már rémeket látsz.
A hátedzéshez valóban jó egy konditerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!