Strandon gerincferdüléssel?
Csak osztasz engem itt úgyhogy semmit sem tudsz rólam.. Hogy én a víz gyógyító erejében hiszek.. Nem. Nem hiszek.
Nem szoktam semmit sem csinálni..
Félek, hogy elfáradok..
Hegyeket mászok, sziklamászás, túrázás... Ebben elfáradsz.. Keményebb is..Mintha a terembe te súlyzózol. Sok sikert mások leszólására.
Nyugodj le és ne égesd magad.
Az úszással is lehet erősödni, de súlyzóval, trx, saját testsúllyal jobban.
Egyetem nélkül is tudom, mert kipróbáltam.
Akkor a hátizsákkal hegymászást javaslod?
Igen, ha valaki minnél rosszabb állapotban van, annál fontosabb a hát erősítés, mert úgy gyógyul meg.
Ezt is diploma nélkül tudom.
Úgy érzem te azért beszélsz le mindenkit az edzésről, mert félsz, hogy nálad jobban fog kinézni ...
Én nem próbálom a sziklamászást, nem próbálok versenyre járni, nem próbálok 2szer nehezebb súlyt használni, mint amit kéne. Nem használok 150kg-ot. Ezeket te írtad!
ÉN TANÁCSOT PRÓBÁLOK ADNI!
Szánalmas, hogy az internet korában a súlyzó tabunak számít.
Azt írtad, nem gyógyul meg az erősítéstől, ebben is tévedtél.
Te egy mentálisan beteg ember vagy, vagy így akarod kiszedni belőlem a segítséget.
"A legjobb, ha orvoshoz megy el és tőle kér tanácsot. ;)"
Ez az oldal azért van, hogy segítsünk, de te csak magadról tudsz írni.
A smile ikat azért teszed ki, mert magadod nevetsz?
A kajakozást egészséges embernek sem ajánlom, annyira terheli a gerincet, külön hátedzés nélkül.
"Úszásnál több izom dolgozik egyszerre"
Szerintem te még soha nem úsztál szabályosan, mintahogy azt sem tudod, hogy nem csak egyféleképpen lehet egy súlyzót felemelni.
"A vívás még jót tud tenni, mert ott nyújtassz is ;)"
Te bolond vagy.
A kemény edzés természetesen mindenkinek személyre szabottan értendő.
Ajánlom jusson eszedbe, hogy hova írsz, és ha legalább segíteni nem tudsz, ne árts.
Te sem éppen segítséget nyújtasz azzal, hogy
"Ha suliba jársz akkor kemény eddzés, keress fel"
Valószínűleg a 30% od nem véletlenül 30%.
Azt sem tudod mi az a gerincferdülés.. Elsőnek nézz utána...
Ugye tudod, hogy a gerincferdülésnél csökkenti a fizikai terhelhetőséget és az a lényeg, hogy a gyógyulás érdekében a gerinc oszlopot rugalmassá tegyük. Mivel gerincferdülésnél a gerinced S alakba kerül (Ha hátulról nézed általába), az a lényeg, hogy felszabadítsuk a fizikai terheléstől.
Ezt a terhelést te még jobban akarod növelni a súlyzózásoddal és az eddzéseddel. Én olyan dolgokat mondtam, amik egészségi szempontból jót is tesznek. De legyen neked igazad. Olvass kicsit utána ennek az elváltozásnak és gondolkodj egy kicsit.
Vívás tudod miért tesz jót? Mert a vívásnál nyújtatni kell. A nyújtással a gerinced rugalmassá tud válni ugyanúgy és ezzel egyenesítheted. (Úgy írtam le, hogy megértsd!).
Idézet neked:
"Enyhébb gerincferdülés esetén mindenképpen olyan sportot válassz, mely nem túl megerőltető. Mivel úszás közben nem terheled az ízületeket, és a sérülések kockázata minimális, ez a mozgásforma kimondottan ajánlott. Az úszás kifejezetten jó hatással van szinte bármilyen gerincproblémára, hiszen szimmetrikusan erősíti a hátizmokat."
De teljesen igazad van. Az orvosoknak nincs igazuk mind hazudnak. A konditerembe járás mindent megold. Még a tüdőrákot is kezeli. Csak gratulálni tudok neked, hogy ezzel tudsz előrukkolni, de mindent más lefújjogsz ahelyett, hogy kicsit gondolkoznál.
Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!