Nők, nagyon, nagyon ciki helyzet. Valami megoldás?
Figyelt kérdés
Már 3 napja fel vagyok fázva, és ilyenkor nagyon gyakran járok WC-re , szinte óránként. Ma a munkahelyemre éjjeli betéttel jöttem mert reggel ameddig készültem kétszer is bepisiltem egy kicsit, de már 9-kor nem csak hogy teli volt a betét hanem át is áztam egy kicsit. Most az 5-dik betétnél vagyok. Holnap meg lagzi, esküvő két templomban, hát kész frász, ne nevessetek ki azt hiszem valami pelust kellesz betegyek. Tudtok valami megoldást? Annyira stresszes vagyok.2010. márc. 26. 14:03
1/12 anonim válasza:
Muszáj lenne elmenned dokihoz, ír gyógyszert. Vegyél Tena betétet, nem gáz, inkább mint bepisilj! De felfázáskor előfordul hogy bepisilsz, mert a záróizomra is rámegy a gyulladás. Ne félj, nem vagy inkontinens!
2/12 anonim válasza:
Én 19éves vagyok,még életemben nem voltam felfázva szerencsére.De szerintem el kellene menned orvoshoz,ő feltud írni valamit.
Vagy még a Tenaladyt tudnám elképzelni,az direkt vizelettartási problémákra van.
3/12 anonim válasza:
Amíg nem jutsz el orvoshoz, próbáld ki, nekem mindig használ:Főzz jó erős cickafarkteát, sokat egy nagyobb lábasban. Tedd a lábast a wc-be, (erre nekem van elkülönítve egy külön edény), és ülj a gőz fölé. Forró, de amíg csak bírod, maradj. Egyszer csak elindul gőzerővel minden. Ki tudod pisilni magad rendesen, kiürül a húgyhólyagod, így nem csöpög folyamatosan. Bár nekem még ilyen tapasztalatom nem volt, hogy nem tudom visszatartani, nálam a legfőbb probléma inkább az szokott lenni, hogy folyamatos az inger, csipeg-csöpög, de nem tudok pisilni csak így.
4/12 anonim válasza:
Próbáld ki a Cran C tőzegáfonya kapszulát! Én csak erre esküszöm ha fel vagyok fázva (gyógyszertárakban lehet kapni).
+ kamillás ülőfürdő!
5/12 anonim válasza:
Nem vitatkozni akarok, de az ülőfürdő mondhatni tilos! Csak gőz fölé szabad ülni, sőt zuhanyoszás fürdés helyett, mert beleülsz a saját bacijaidba, és felülfertőzöd magad.
6/12 anonim válasza:
Nekem mindig az ülőfürdő segített, akár kamillás, akár cickafarkfüves... Nem hallottam még arról, hogy nem szabad.
7/12 anonim válasza:
Csatlakozom az ülőfürdő ellen!!! Saját magadat visszaferőzöd!
8/12 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam orvosnál, kedden kell menjek újra vizsgálatra, de még attól még midig bepisilek, most értem haza és úgy értem haza hogy nem csak a bugyim meg a harisnyám ázott át de egész a cipőmig lefojt. Aki Tena betétet javasolt az menyire biztos és menyire látszik át a ruhán?
2010. márc. 26. 15:02
9/12 anonim válasza:
Nem olvastam végig ki mit írt, de bocs ha írták már a kamillás vizet. Jól kiforralod a kamillát, beleöntöd egy lavórba és ülj bele. Hidd el nekem is segített hátha holnapig kikúrálod magad
10/12 anonim válasza:
Egészségügyis vagyok. Akkor teszed magadnak a legrosszabbat ha a baktériumokban üldögélsz. A Tena vastagabb mint a betét, különböző méretekben van, ha nem annyira feszülős a nadrág, az sem látszik át! Gondolom kaptál antibiotikumot, ha mondjuk keddig nem javul, szerintem menj vissza a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!