Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet véglegesen kiírtani...

Hogy lehet véglegesen kiírtani a hajtetűt?

Figyelt kérdés
A testvérem hajából már 1 hónapja nem tudjuk kiírtani a tetűt,vettünk tetűírtó szert,már 3-szor be volt kenve a haja,de mindig egy benne marad,vagy serkéket találunk,ha 1-2 serke véletlenül benne marad abból kikelhet megint a tetű ?

2015. dec. 4. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy egész nyáron át tartott, mire megszabultam tőle.

Levágattuk a hajam, sok szerrrel próbálkoztunk. Heti egyszer mindig bekentük. Aztán az volt, hogy úgy sikerült kiírtani, hogy körülbelül 10 napon keresztül minden nap kentük, egyszer Pedexszel, egyszer Nittiforral, és minden nap nagyon alaposan kifésültük a serkéket sűrű fogazatú fésűvel. Nagyon fontos, hogy ne maradjon benne serke, mert egy pár darab is a tetvek újraszaporodásához vezet.

2015. dec. 4. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. dec. 5. 04:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy benne maradt mindig egy két serke véletlenül,már 1 hónapja nem tudjuk kiírtani a hajából a tetveket,minden héten bekenjük,hétvégenként jön csak haza,mert egy liceumba tanul,úgyhogy nem is tudjuk minden nap megnézni a haját,már a haját is tönkreteszi ez a sok szer,hullik és már egyre véknyabb.
2015. dec. 5. 23:10
 4/4 anonim válasza:
A fiam is tetves volt. 1 hónapig próbáltunk mindent de végül levágtam neki. Eleinte nem tetszett neki de aztán megszerette.
2017. febr. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!