Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nemrégiben felfedeztem, hogy...

Nemrégiben felfedeztem, hogy nagyon jól énekelek. De ugyanakkor van a torkomonom lévő valami, bizonyos slejm. Esetleg valami tipp, hogy feloldhassam, és véglegesen lenyeljem, vagy valami amivel a számig eljuttathatom, és kiköphetem?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy hogy megpróbálom kiköszörűlni, de csak a torkomig jön fel, aztán tovább már nem jön. A jelenség igazából akkor került fel, hogy: Soha az életben nem énekeltem szinte, és egyszer csak haza érek, megköszörülöm a torkomat, és elég jól énekeltem. De ha visszanyelem a "slejm"-et akkor berekedek, és folyamatosan vissza kell köszörülni. Esetleg valami tipp, hogy feltudhassam hozni a számig, hogy esetleg kiköphessem, vagy hogy valami feloldhassa, hogy véglegesen lenyeljem? Köszön előre is a válaszokat :) Bocsánat az undorító kifejezésért.

2014. dec. 9. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:

ruszkizzál

így kell: hhhrrkhökrrhhgh, tszfch!

2014. dec. 9. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Köptető esetleg, vagy valami más nyákoldó, sósvízes gurgulázás? Dohányzol? Mert általában attól szokott ilyesmi előfordulni.
2014. dec. 9. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. :) Szóval nem dohányzom. De amúgy Édesanyukám is köptetős javasolt, csak hátha van olyan ember, aki érte ehhez, és praktikusabb megoldása is van erre. Szóval köszönöm a válaszokat :)
2014. dec. 9. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Következő X-Faktor!
2014. dec. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!