Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi az a minimum idő, amit...

Mennyi az a minimum idő, amit kemoterápia, sugárterápia után várni kell, hogy teherbe eshessen valaki?!

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Erről az onkológusod kérdezzed. Itt szerintem senkinek sincs onkológus szakvizsgája.
2010. márc. 22. 10:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nyilván ezen már túl vagyok, és többektől többféle választ kaptam. Ezért vagyok kíváncsi, ha nincs is itt onkológus, olyan lehet, akivel megtörtént már mindez..
2010. márc. 23. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

bár férfi az illető,neki azt mondták,hogy 4-5 évig ne probálkozzanak babával,előbb legyen "teljesen gyógyult"

amit viszont nem árt ha tudsz (bár valoszinű,h tudod),hogy örökölhető,az illetőnek van kisgyereke már,őt most hurcolják mindenféle genetikai vizsgálatokra,és az eredményekből az látszik eddig,hogy kb 30%,h ő is rákos lesz,15-20 éves korában,most 5 éves a kisfiú.

az illető anyja ebben hunyt el pár éve...a fia ebben szenved, a kisfiú szenvedni fog

alapos kivizsgálás érdemes (sokba kerül,de inkább mint hogy beteg baba legyen) mielőtt belevágtok ...

kitartást

2010. márc. 25. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

csinálj egy méregtelenitő kúrát,kb. 1 év mire igy kimegy a szervezetedből a sok káros anyag,de szigorúan orvosi felügyelet mellett

és tényleg keress fel egy genetikust előtte

sok sikert,további jó egészséget,és egészséges kisbabát kívánok neked!

szoritok nektek

2010. márc. 25. 12:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Van egy 5,5 éves kislányunk, és vele együtt nagyon vágyunk egy kistesóra. Volt orvos, aki szerint 5 évet kell várni, volt, aki azon a véleményen volt, hogy fél-egy év után lehet teherbeesni; eddigre kitisztul a szervezet, és különben is, nincsen garancia arra, hogy 6 év múlva vagy 10 év múlva nem újulhat ki. De félelemben nem lehet élni, törekedni kell a pozitív szemléletre; hiszen bárkivel megtörténhet bármi, példának azt hozta, h egy egészséges embert is érhet pl. halálos baleset, stb...

Köszönöm, hogy segítetek, köszönöm a bíztatást, én is minden jót kívánok!

2010. márc. 26. 09:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt honnan lehet tudni, hogy a kisfiúnak 30% esélye van a daganatos megbetegedésre 10-15 év múlva???
2010. márc. 26. 09:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nem igazán értek hozzá (vagyis egyáltalán nem),pesten voltak kivizsgáláson többször,genetikusnál,ezt ő közölte,ugyhogy most pár évig nem vizsgálgatják,de utána évente szűrés.

a kislánynak viszont nincs több "esélye" megbetegedni,mint egy átlag embernek,csak a kisfiúnak

tegnap 12:19 voltam

neked milyen fajta volt?

2010. márc. 26. 20:02
 8/9 A kérdező kommentje:

Orrszaglóideg daganat volt.

Érdekes, amit írtál, a jó Isten védje meg a kisfiút, és az összes többi gyereket...

Köszönöm, hogy válaszoltál.

2010. márc. 27. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
És azt tudod 12:19-es :), hogy miért van nagyobb esélye kisiúnak az öröklésre?
2010. márc. 28. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!