Mennyi az a minimum mozgas egy het alatt ami mar ugy mond elegendo?
Figyelt kérdés
En 7 napbol 6-ot igyekszem tevekenyen eltolteni. Vagyis Hetfo, szerda, pentek 45-55 perc intenziv, folyamatos szobabicikli aktualis eronlettol fuggoen. Kedd, csutortok, vasarnap pedig 100-150 fekvotamasz es 200-300 felules haspadon szinten az aktualis eronlettol fuggoen. A szombat az egyeduli piheno nap. Ezt csinalom mar fel eva folyamatosan megis ugy erzem hogy keves, viszont szabadidombol tobben nem tudok ra aldozni. Szerintetek? 30/F2011. jún. 29. 09:28
1/4 Smartguy86 válasza:
Napi 1 óra edzést javasolnak többnyire. 1 óránál kevesebbet nem érdemes, mert csak úgy indulnak meg a megfelelő anyagcsere folyamatok...
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez sok is!
Már napi negyed óra is elég ahhoz, hogy az egészségedért tegyél.
Jó, mondjuk nekem nem célom az izmosodás, mert lány vagyok, csak tenni akarok az egészségemért, de én úgy érzem, hogy ennyivel azért tettem; néha többel egyébként.
18/L
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mire "elég". Az egészség megőrzéséhez állítólag elég napi fél óra séta (az orvosom szerint).
Ha valaki fogyni akar, annak azt mondják (főleg, ha edzetlen), hogy legalább minden másnap 1 óra (a kihagyott napokon regenerálódnak az izmok), ennél több gyorsabb eredményhez vezet. Ha valaki formásodni/izmosodni akar, akkor leginkább az edzője tudja megmondani, mennyi időráfordítással és milyen feladatokkal éri el a célját.
4/4 Smartguy86 válasza:
Napi 15 perc semmire nem elég. Egészségmegőrzéshez is kevés, még a sejt szintű folyamatok se indulnak be ennyi idő alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!