Fáj a torkom az államtol hátrafele pár centire, az a nyirokcsomo és az nagyobbodott meg vagy valami más? Mit csináljak ilyenkor?
Az a nyirokcsomód, ami fertőzéstől ilyenkor nagyon nagy valószínűséggel automatikusan megnagyobbodik, sőt fájhat is. Ha majd meggyógyulsz, rendbe jössz, akkor elmúlik.
Valamit szedj vagy vegyél a torkodra, igyál teát, ha nem javulsz, vagy rosszabbodik, akkor meg fordulj orvoshoz!
Jobbulást!
"Nem akarlak megijeszteni,de mamám ugyanígy volt,rákos lett."
Ijesztgesd már szerencsétlent! A nagymamádnak is fájt a torka, mert meg volt fázva közben? Nem hiszem.
Amúgy nekem vagy ettől nagyobbodnak meg, vagy eleve nálam több, mint 2 éve állandó jelleggel meg vannak nagyobbodva a nyirokcsomóim, nem is húzódnak vissza, csak megbetegedéskor még kicsit nagyobbak lesznek és fájnak, viszont én sem vagyok rákos, csak egy autoimmun betegségem van!
De a nagymamád biztos nem mondjuk egy légúti vírusos fertőzésben szenvedett és nem egyik napról a másikra jött ki minden.
Nem rákos a kérdező, javaslom figyelmedbe a google-t, hogy mit írnak a nyirokcsomókról, ha légúti megbetegedés zajlik a szervezetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!