Sztk-s nőgyógyászatra mehetek úgy, hogy nincsen tb-m?
Figyelt kérdés
Közel 3 hónapja nincsen fizetve a tb-m,így ha elmegyek nődokihoz fizetnem kell a vizsgálatért? Mert olvasgattam tavalyi fórumokat és ott sokan írták,hogy ellátnak csak utánna számlázzák a vizsgálat díját :/ itt viszont sokan azt mondják,hogy nem számláznak ki semmit,csak az elmaradt tbmet kell majd rendeznem!? Illetve ha mégis fizetnem kell a vizsgálatért arra a doki fel fogja hívni a figyelmemet ugye?2015. nov. 21. 20:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem minden sztk-s doki a vizsgálat előtt belép a gépbe, és egyből meglátja a piros jelet, hogy nem fizetted. Úgyhogy onnantól kezdve nem is foglalkozhat veled.
2/4 anonim válasza:
ez ostobasag, hogy nem fognak ellatni. ellatnak, de szolni fognak hogy rendezd a tb tartozasod. nem tudom, hogy kiszamlaznak e. nekem nem szamlaztak ki, mert x napon belul a vizsgalat utan rendeztem a tartozasom! szerintem neked is igy lesz.
3/4 anonim válasza:
minden magyar állampolgárnak alanyi jogon jár az ingyenes egészségügyi ellátás, ha nem fizeted a tb-t, akkor adóhátralékod keletkezik, de ez nem befolyásolja az ellátásodat - ez nem az USA, hogy kirak a doki, ha nincs biztosításod
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :) erre voltam nagyon kiváncsi,hogy a vizsgálatért küldenek e majd csekket,mert igen csak meglepődnék ha pár héttel utánna jönne több ezer ftos számla :/ mert nem állok úgy anyagilag,elég lesz a tb-t fizetni magam után..
2015. nov. 21. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!