Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nincsen SEMMI energiám iskola...

Nincsen SEMMI energiám iskola után, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Amint hazaérek az iskolából késő délután, szinte összeesek és akár órákig eltudok ücsörögni/feküdni az ágyon.

Napi 8 órám van (6.óra ebédszünettel), étkezéseket sem hagyok ki és igyekszem eleget inni, egészségesen enni (nem is eszek szinte soha durvább édességeket,energiaitalt,szénsavas üdítőket), de egyszerűen nem tudok mit csinálni, és már végtelenül szomorú, levert és fáradt vagyok a nap végére.

Minden nap 6-kor kelek és 11-re próbálok már ágyban lenni (úgy tűnik előbb nem tudok elaludni)

Eleget mozgok, és az óráimon figyelek többnyire, viszont az itthoni tanulást egyáltalán nem tudom elvégezni, se a leckéket mert olyan szintű fáradtságot érzek, hogy nem megy bele semmi a fejembe, ilyenkor már ételmetlen a tanulás..

Ilyenkor mi történik a szervezetemben, és mit tudnék enni vagy csinálni (gyógyszert inkább nem szednék)?

Már a hajamat tépném legszívesebben, megőrülök.... (köszönöm előre is a segítséget)

16/l

2015. febr. 24. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Komoly ez a baj? Nekem is sok órám van, de én sose vagyok annyira levert utána, mint te. ... Én például órán alszom, mert úgyis hangoskodnak, amikor 9 óránk van akkor gyorsan csinálok valami házi feladat szerűt otthon.. :D Szerintem ne törd ezen magad, ez egyszerű fáradtság. Volt olyan többször is, hogy elaludtam a villamoson :DDD Nem tudom hanyas vagy, de ha tényleg olyan fáradt vagy esetleg igyál kólát. (én nagyon ritkán iszom) Engem az feldob. Ja, és gondolom vannak olyan osztálytársaid akikkel jóba vagy, beszélj össze velük, és mindenki 1 házit csináljon meg. :D Több ötletem nincs.
2015. febr. 24. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
gyermekorvosod elküld laborba vérvételre és kiderül, mi a gond...addig is sportolást ajánlom és sok folyadékot
2015. febr. 24. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
A második válaszoló nem mondott hülyeséget; lehet, hogy alacsony a vérnyomásod. pl. mi osztályunkban van 1 lány akinek alcsony, ezért szinte egész tanítási időben alszik. (én voltam az egyes)
2015. febr. 24. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
alacsony vérnyomás, vitaminhiány ,egyéb hiány ,menj háziorvoshoz
2015. febr. 24. 19:47
 5/6 A kérdező kommentje:

(köszi)

anyukámék elmentek ma a gyógyszertárba és a gyógyszertárosnő vetetett velük valami Naturlandos vitamint meg egy performance javító vitamint, ami azt jelenté hogy napi 3 tablettát kéne bevennem(a nő mondta nekik)

de annyira nem szeretnék tablettázni emg ilyeneket szedni..

továbbá tesitanárnő azt mondta, hogy csak a kamaszkor miatt van túl kell élni

2015. febr. 25. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Simán lehet vashiányos vérszegénységed, a menstruáló tini lányoknak nem kis része vérszegénységben szenved. Volt egy szobatársam, akinek vasfelszívódási zavara volt, amikor nem szedett elég vasat pluszban, egész nap kómás volt, és amikor csak tehette, aludt. Ha szedte a vasat, jól volt.

Ez nem egy olyan dolog, amit el lehet bagatellizálni, menj el a háziorvoshoz, és mondd el neki ugyanezt, biztos vagyok benne, hogy elküld egy vérvételre. Ha pedig negatív, akkor tovább kell próbálkozni, de amíg legalább egy vérvétel nem volt, addig fölösleges próbálkozni étrendkiegészítőkkel.

2015. febr. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!