Egy "Shunt" van beépítve a fejemben a hasamig vezető csővel. Felvehetnek emiatt egy Rendészeti iskolába?
Figyelt kérdés
A Makói Juhász Gyula Gimnáziumi részébe szeretnék tovább tanulni csak a "Shunt" akadályoz meg.
Orvostól kérünk igazolást hogy alkalmas vagyok bármilyen tőlem telhető erőfeszítésre.Tesiből dicséretes vagyok és semmi bajom vele.Néha vannak kisebb fájdalmak és lehet hogy egyszer ki kell műteni de most egészséges vagyok.Ez miatt felvehetnek?
2015. nov. 19. 19:36
1/3 A kérdező kommentje:
hozzá teszem, idegsebészhez megyek.Egy tapasztalt orvoshoz aki engem műtött anno 6 éve
2015. nov. 19. 19:37
2/3 anonim válasza:
szerintem semmi akadálya, csak ugye megfelelő védelem kell hogy a hasat fejet ne érje nagyobb ütés vagy hirtelen rossz mozdulat ami miatt elzáródás léphet fel.
ha van kedves, van egy facebook shuntös csoportom Shunt-ös életek ! sokan vagyunk bármi kérdésed van, biztos kapsz választ
Üdv
Gréti
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Megtaláltam a csoportot és jelentkeztem!Tudod sosem beszéltem még Shuntos emberekkel.Azt hittem ritka az ilyen.Még egyszer köszönöm!
2015. nov. 21. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!