Vezető jegyvizsgáló (máv) teszteken sikeres szereplésem után vagyok, következik az egészségügyi vizsgálat, mire számítsak?
Foglalkozás-egészségügyi orvos fog megvizsgálni, érdemes felhívni a rendelőt, ha biztosra akarsz menni. Melyik telephelyen volt az elbeszélgetés?
A telephelyhez legközelebbi üzemorvost vagy háziorvost válaszd ki az alábbi oldalon, itt a megadott telefonszámon utána érdeklődhetsz a vizsgálatnak munkaidőben: [link]
Egyébként az általános egészségi vizsgálaton nincs semmi különös, olyan mint az iskolaorvosnál. Ha szemüveged van, az sem jelent hátrányt. A pszichológiai vizsgálatról viszont nem tudok sokat. Intelligencia-teszted volt? Mert ha nem, akkor a pszichovizsgálat része lesz...
Én is megyek majd orvosira nemsokára, vérvétel biztosan lesz? Én ezt nem is tudtam.:O
Egyébként pszichológiai szerintem nem olyan vészes, nagyjából tudom, hogy ott mire lehet számítani, én sokkal jobban félek a vizsgálatoktól, hogy hátha valami miatt nem lesz meg.
Pontosabban:
általános orvosi vizsgálat, teljes labor, fül-orr gége, hallásvizsgálat, EKG, szemészet(szemnyomás, térlátás, színtévesztés stb.), pszichológia. A pszichológiai vizsgálatnál nem csak beszélgetés van. Mindenféle gépeken kell szarakodni... Néznek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!