Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen orvoshoz fordulhatnék...

Milyen orvoshoz fordulhatnék az ilyen jellegű végbéltáji vérzéssel?

Figyelt kérdés
Legutóbb székelésnél pont olyan mennyiségű és kinézetű vér távozott, mint menstruációkor szokott, csak ezúttal nem a hüvelyemből, hanem a végbélnyílásom környékéről (tükörrel próbáltam vizsgálódni, úgy tűnt, mintha nem a belemből jönne, hanem mellőle, egy a nyílás közelében elhelyezkedő pontból). Utána ha szándékosan megerőltettem az ottani izmaim, azt láttam, hogy egy-egy kövér vércsepp szivárog ki onnan. Alapjáraton egyébként nem fáj semmim, nem okoz gondot az ülés, és nem is érzem dudorosnak a végbélnyílásom területét. Mi lehet ez, és hová mehetnék vele?
2015. nov. 19. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%

ja, és még valami az előzőhöz.

igen, EÜ vagyok.

bár mind leszavaztatok, van benne gyakorlatom a témában.

el kell hogy keserítselek titeket, de lehet ha a rendelésre jöttök én adom majd a kérdésre a választ!

üdv :)

2015. nov. 20. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is Egészsêgügyben dolgozom, mêgse diagnosztizálok neten keresztül, mert nem kis károkat lehet okozni vele. Gratulálok Kollegina! ;-)

Remélem ha megjelennek a Betegek rendelésen, vizsgálat is történik.

2015. nov. 21. 05:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Bízom benne, hogy ezt nem te írtad ki ( nagyon ugyanaz a történet).

www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7363060-mitol-lehet-kakilas-kozben-a-verzes-tobbi-lent

2015. nov. 21. 06:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Könyörgöm, ne essetek már egymásnak egy ártatlan kérdés alatt! Mindenképp orvoshoz mentem volna a problémámmal, egy itteni válasz sosem érhet fel egy diagnózissal, egyszerűen csak kíváncsi voltam, mások szerint mire számíthatok majd. A belinkelt kérdésre (amit egyébként nem én írtam ki) érkezett kommenteket is végigolvastam, azzal kapcsolatban mondanám, hogy pöttyöt nem láttam magamon sehol, de ennek ellenére olyan volt, mintha egy adott helyen gyűlne a vér, s utána elfolyna onnan.

Remélem, hamar lezárjátok ezt az értelmetlenné vált vitát.

2015. nov. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!