Rajtam kívül van más is aki koraszülött ezen az oldalon? Van valami betegségetek?
19éves vagyok,és hamarabb születtünk meg a tesoómnál,mint kellett volna. De semmiféle mentális betegségünk nincs.
Esetleg azt említeném meg,hogy rövidlátók vagyunk, szemüvegesek, de inkább mindketten kontaktlencsét hordunk.
Csak azért tettem fel ezt a kérdést,hogy próbáljak megérteni valamit.
Valamelyik nap az "anyósommal" ,vagyis a barátom édesanyjával következő párbeszéd zajlott le.
Ép nézegettünk egy fényképet a közösségi oldalon,ahol egy ismerősük gyereke volt a képen, akiről amúgy is tudjuk,hogy nem mondható egészségesnek. Vagyis a személyiségével van valami nagyon nagy gond.
és rákérdeztem,hogy pontosan mi a baja a fiúnak. Erre a válasz :-Hát koraszülött szegény,meg szemüveges..
Furcsálltam erre a választ, mert szerintem az nem teljesen indok,hogy valaki koraszülött,az egyben beteg is. Ennél picit bővebb választ vártam,de nem kaptam.
A koraszülöttek nagy részével,nincs minden rendben? Vagyis mit érthetett ez alatt az anyósom.
Picit idegesít,mert akkor én is "beteg "vagyok, amiatt,hogy koraszülött vagyok. Olyan furcsa..
a koraszülöttség nem feltételez maradandó betegséget, csak egy bizonyos kor előtti születés.
az én édesanyám 7 hónapra született, mert 1952-ben behozták az államosítási rendeletet és kiverték a végrehajtók az anyja hasából puskatussal.
a mama megszült másnapra, majd betették a sparheldba hogy ne haljon meg.
azon kívül hogy vékonyka volt és könnyebben elkapta a fertőző betegségeket nem volt különösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!