Valaki adna tanácsot adni bokatörés esetében? A többi lent
Én voltam hasonló helyzetben. Volt olyan válltörésem ahol 360 napig nem használhattam a karom! És volt olyan lábtörésem ahol 120 napig nem álltam rá!
Minden rendbe jött. A lényeg hogy az orvos nem mondja mert elfelejti kérj bokafixet ortopéd eszközt ami megtartja a sérült részt. Ha gipszben vagy az a legjobb, elvileg nem mozdulhat el a törés.
Én javaslom a tornát.
Ha tornáztatod a szervezet automatice úgy érzékeli hogy a terület használatban van ezért küld energiát ha fáj az jó mert a test endorfin és más öszetételő fájdalomcsillapítót és idegbénítót küld az érintett területre. A torna során megindul a vérkeringés és az idegi keringés az inek letapadását gátolja. Ezek hiánya súlyos visszafordíthatatlan bénuláshoz vezet.
3 nap elegendő egy enyhe problémához és 40 nap kell a maradandó mozgásszervi traumához amennyiben nem mozogsz. Vedd komolyan mozogj minnél többet. 5-10óra alatt 40%-ot gyógyúlhatsz! Utána 1%-okat 10óránként. Egy béna is újból járhat 10 év után ha akar 10 mp alatt tökéletesen! Agyban dől el. Az ember képes megszegni a fizika és természet törvényeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!