Létezik fejnélküli ember?
Figyelt kérdés
Hallottam már fejnélküli kakasról, "akinek" a gazdája levágta a fejét, de utána a baromfi még életben maradt.
Emberek között is lehet olyan, aki fej nélkül született valamilyen rendellenesség miatt?
#bizarr #féjnélküli ember
2015. nov. 13. 20:31
11/14 anonim válasza:
A politikusoknak csak virtuálisan van fejük.
12/14 Amarok Tonrar válasza:
"Szerintem semmilyen állat nem marad életben fej nélkül pár percnél tovább."
A csótány például de. Csak egy idő után éhen hal.
13/14 anonim válasza:
a kakasos sztori már csak azért is furcsa nekem, mert ha le akarok vágni egy kakast, még ha elsőre valami miatt nem is sikerülne, tuti nem hagyom hónapokig még élni, hanem pár perc múlva újra elvágom a torkát, hisz azt szántam ebére :)
14/14 anonim válasza:
Figyelj kérdezö ! ha nem megy el ultrahangokra lehet megtörtént ilyen de sajnos akkor halva születve. Fej nélkül se ember nem él baromfi is adig míg kivérzik azt vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!