Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik fejnélküli ember?

Létezik fejnélküli ember?

Figyelt kérdés

Hallottam már fejnélküli kakasról, "akinek" a gazdája levágta a fejét, de utána a baromfi még életben maradt.

Emberek között is lehet olyan, aki fej nélkül született valamilyen rendellenesség miatt?

#bizarr #féjnélküli ember
2015. nov. 13. 20:31
1 2
 1/14 szamo77db ***** válasza:
Micsoda kérdés! Őrület...
2015. nov. 13. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem. A baromfi sem marad életben, de előfordulhat, hogy egy kicsit még szaladgál.
2015. nov. 13. 20:38
 3/14 anonim válasza:
Szerintem nem, a baromfiknál állítólag ez úgyahogy normális, de embereknél? Tuti, hogy nem
2015. nov. 13. 20:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Olyan esetről is hallottam, hogy egy kakasnak a gazdája levágta a fejét és ezután a jószág élt 18 hónapot.
2015. nov. 13. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:

A kakasos történet igaz, mert nem szakszerűen vágta le a fejét...

Volt régen egy ilyen műsor, ami ilyenekkel foglalkozott.

Az embereknél ez nem működik.

2015. nov. 13. 20:42
 6/14 anonim ***** válasza:

Agy nélküli emberről más sokat hallottam...

És a kakasnak melyik része élt tovább? a feje vagy a teste?

2015. nov. 13. 20:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Mivel az agy vezérel gyakorlatilag minden testi funkciót, ez nem lehetséges.

Szerintem semmilyen állat nem marad életben fej nélkül pár percnél tovább.

2015. nov. 13. 20:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Nincs fej nélküli ember, agynélküli sem, csak az idióta magyarok megint félrefordították a koponya nélkülit. A fej nélküli kakas pedig tipikus bulvár hír.
2015. nov. 13. 20:51
 9/14 anonim ***** válasza:

A kakasnál az agy megmaradt. Nem jól vágták le a kakas fejét a bárddal.

Igaz wikipédiáról szedett idézet, de most nincs kedvem angolul keresgetni, bocsi

"A bárd pengéje elkerülte az állat egyik nyaki vénáját, az egyik fülét és az agytörzs nagyobbik részét. Úgy tartják, hogy a nyaki artériája sem sérült meg az állatnak, illetve a megalvadt vér gyorsan elzárta a sérült ereket, ezért nem vérzett el az állat. Bár fejének jó részét elvesztette, az agytörzse és bal füle sértetlen maradt, ezért a szervezetének működéséhez szükséges funkciókat (légzés, szívverés), illetve a legtöbb válaszreakciót koordináló agytörzs továbbra is képes maradt életben tartani a jószágot."

2015. nov. 13. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Az agy nélkülit cinikusan értettem!
2015. nov. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!